Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΧΑΣΑΝ ΡΟΧΑΝΙ

 

Ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ροχανί κήρυξε σήμερα το τέλος του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ στη διάρκεια τηλεοπτικού του διαγγέλματος στο Press TV.

Το τέλος του Ισλαμικού Κράτους ανακοίνωσε ο ισχυρός άντρας του Ιράν, Χασάν Ροχανί, σε τηλεοπτικό του διάγγελμα στην κρατική τηλεόραση. 

Αλλά και ο υψηλόβαθμος αξιωματούχος των «Φρουρών της Επανάστασης», Κασάμ Σολειμανί, κήρυξε το τέλος της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης στη Συρία και το Ιράκ, σε μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο ειδησεογραφικό δίκτυο των «Φρουρών της Επανάστασης», «Sepah News». 

Στην ανακοίνωση των «Φρουρών της Επανάστασης», το καθεστώς της Τεχεράνης χαιρετίζει επίσης τη συνδρομή του συμμάχου της, της λιβανέζικης οργάνωσης Χεζμπολάχ, για τον καθοριστικό της ρόλο στη μάχη κατά του ισλαμιστών ανταρτών.
  
Αξίζει να σημειωθεί ότι, στα ιρανικά μέσα αναρτώνται συχνά τα τελευταία χρόνια φωτογραφίες και βίντεο του Σολεϊμανί, που είναι επικεφαλής της Δύναμης αλ Κοντς των Φρουρών της Επανάστασης που είναι αρμόδια για τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό, από την πρώτη γραμμή των μαχών κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου