Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΔΗΜΟΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

 
Αφού έχει λύσει όλα τα προβλήματα της χώρας η Κυβέρνηση βιάζεται να περάσει νόμο για το Σύμφωνο Συμβίωσης με ότι αυτό συνεπάγεται. Διαβάστε λοιπόν ΕΔΩ....




Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

Σε διάλογο με την Κύπρο βρίσκεται η Μόσχα, προκειμένου να της παρασχεθούν διευκολύνσεις στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Πάφου και στο λιμάνι της Λεμεσού στον πόλεμο εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

ΠΙΘΑΝΗ ΜΙΑ ΧΗΜΙΚΗ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ISIS ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

 

Προειδοποίηση ότι η Ε.Ε. και τα κράτη- μέλη της πρέπει να προετοιμαστούν για το ενδεχόμενο μιας χημικής ή βιολογικής επίθεσης από το ISIS (Ισλαμικό Κράτος/ Daesh/ ISIL) απευθύνει με έγγραφό της η Μπεατρί Ίμενκαμπ, πολιτική αναλύτρια του Ευρωκοινοβουλίου.

ΑΡΣΗ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ

 

Την άρση των κεφαλαιακών περιορισμών στις χρηματιστηριακές συναλλαγές, μέσω υπουργικής απόφασης, προανήγγειλε στη διάρκεια συνάντησής του με εκπροσώπους του Τύπου, ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαρ. Γκότσης.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του στη Βουλή.Αντικείμενο της άτυπης σύσκεψης που έχει πρωθυπουργός με υπουργούς της κυβέρνησης είναι ο προγραμματισμός και συντονισμός του κυβερνητικού έργου.

ΡΩΣΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ

 

Στην ναυτική άσκηση «Indra» θα λάβουν μέρος 4 πολεμικά πλοία της Ρωσίας, τα οποία έφτασαν σήμερα στην Ινδία, σύμφωνα με πηγή του ινδικού Πολεμικού Ναυτικού.

ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

 

Το θέμα της αυτοπεποίθησης δεν είναι άμεσο ως πρόβλημα για τους μικρούς ανθρώπους, μόνο που επειδή είναι εγκλωβισμένοι σε μια εκπαίδευση δίχως παιδεία λόγω ύλης, με την πάροδο του χρόνου προβληματίζονται για τις επιδόσεις τους, διότι δεν είναι συμβατές με μια γενικόλογη μέθοδο άνευ ουσίας.

DIE WELT: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΠΛΟΙΟ ΛΕΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Η Ελλάδα θυμίζει ακυβέρνητο πλοίο αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Die Welt στην κυριακάτικη έκδοση της επικαλούμενη αναφορά από την Γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα, ενώ υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση του έχουν καταστροφικό αποτέλεσμα στις πολύμηνες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;

  

Είναι πράγματι η αρχή του τέλους; Το Ισλαμικό Κράτος ξεκινά να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα λόγω της απώλειας ελέγχου εδαφών που μέχρι πρότινος ήταν υπό την κυριαρχία του, πληροφορεί η «Washington Post».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΑΙΜΑΝ ΓΙΑ «ΜΙΝΙ» ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ


Πρόσκληση για «μίνι» Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό, στις 17 Δεκεμβρίου, πριν από την έναρξη του τακτικού Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, απευθύνει ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν και συντονιστής των 28 ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα, όπως επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του καγκελάριου, Σουζάνε Ενκ.

ΣΑΦΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ

 

Ηλεκτρονικά ειδοποιητήρια προκειμένου να προβούν άμεσα σε ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους θα λάβουν από τη Δευτέρα περίπου 100.000 φορολογούμενοι, οι οποίοι χρωστούν σχεδόν 6 δισ. ευρώ προς τα ασφαλιστικά Ταμεία.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Η ποσότητα πετρελαίου που μεταφέρεται παράνομα στην Τουρκία από την Συρία δεν είναι αρκετή ώστε να αποφέρει αξιόλογο κέρδος σε κανέναν εκτίμησε χθες ανώτερος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της Ρωσίας ότι ανώτεροι Τούρκοι αξιωματούχοι επωφελούνται από την παράνομη διακίνηση από περιοχές της Συρίας που ελέγχονται από το Ισλαμικό Χαλιφάτο.