Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

 

«Η Ελλάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την εξυπηρέτηση του χρέους της τα επόμενα δέκα χρόνια», επέμεινε για τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, ο Γερμανός υπουργός οικονομικών στο 26ο Ευρωπαϊκό Τραπεζικό Συνέδριο της Φρανκφούρτης το βράδυ της Παρασκευής.

Η "ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ" F-18 ΕΓΙΝΕ F-16 ΚΑΙ MIRAGE 2000

 

Ο Δημοσθένης, ναι, ο μέγιστος της ρητορικής τέχνης κατά την αρχαιότητα, σε όλους τους δικανικούς του λόγους, Φιλιππικούς και Ολυνθιακούς, έχει ως στόχο την αβελτηρία και την αδράνεια του αθηναϊκού λαού.

ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ

 

H προφητεία για τα δεινά της Αμερικής. HΠΑ: Ο πρώτος εμφύλιος του έδωσε κράτος και ο "δεύτερος" θα τους δώσει αρχή ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ. «αυτά παθαίνουν αυτοί που προσπάθησαν να αποσύρουν σύρουν από το παγκόσμιο φαρμακείο της ανθρωπότητας το μοναδικό και αναντικατάστατο αντιβιοτικό ευρέως πνευματικού φάσματος που λέγεται ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και επιθυμούν να γιατρέψουν την κοινωνία με άλλα φαρμάκια».

ΔΙΝΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Tην ικανότητα να στρέφει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει προς όφελός του, επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

 

Fast track κλείσιμο της αξιολόγησης με κατάθεση 12 εκκρεμών νομοσχεδίων και με ταυτόχρονη συμφωνία ενός γενναιόδωρου πακέτου βραχυπρόθεσμων μέτρων για χρέος έως και 65 δισεκατομμυρίων συζητούν κυβέρνηση και δανειστές.

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

 

Συνέχεια στα επεισόδια των τελευταίων δυο ημερών δίνει ο σοβαρός τραυματισμός Σύρου πρόσφυγα στο κεφάλι σήμερα το μεσημέρι στη Χίο. Όπως καταγγέλλεται, ο Σύρος τραυματίσθηκε από πέτρα που ρίχτηκε από τα τείχη του καταυλισμού της Σούδας που είναι υπερκείμενα του καταυλισμού.

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΙΣ... ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

 

Στην αίθουσα Τύπου της καγκελαρίας στο Βερολίνο παίχτηκε χθες μια σκηνή τέλους εποχής. Με πρωταγωνιστή τον φόβο για τον μεγάλο απόντα, τον επόμενο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο δεν κατονόμασε ούτε μια φορά ο απερχόμενος πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΣΤΑΤ

 

Να μην απαγγελθεί κατηγορία σε βάρος του πρώην προέδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης, ζητεί με πρότασή του προς το αρμόδιο συμβούλιο Εφετών ο εισαγγελέας Ιωάννης Κούτρας.