Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥΣ


Επιστροφή στα σπίτια τους και στη φυσιολογική τους ζωή επιχειρούν σήμερα τα 12 αγόρια και ο προπονητής τους που απεγκλωβίστηκαν από το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ, στην Ταϊλάνδη, έπειτα από μία δραματική επιχείρηση διάσωσης.

Τα αγόρια παίρνουν εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν επί περίπου μία εβδομάδα και πρόκειται να μιλήσουν για πρώτη φορά για την πρωτοφανή περιπέτειά τους.
Remaining Time-0:17
Fullscreen
Unmute

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών της χώρας, τα παιδιά και ο προπονητής τους θα απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ώστε να επιστρέψουν στις ζωές τους χωρίς να τους ενοχλήσουν ξανά τα μέσα ενημέρωσης. 

Όπως μάλιστα έγινες σαφές, αυτή θα είναι η πρώτη και η  τελευταία επίσημη συνέντευξη Τύπου. Τα ερωτήματα στα οποία θα κληθούν να απαντήσουν τα παιδιά έχουν περάσει επίσης από τον έλεγχο παιδοψυχιάτρου. 

Τα παιδιά, μέλη ποδοσφαιρικής ομάδας, επισκέφθηκαν το σπήλαιο στις 23 Ιουνίου, έπειτα από την προπόνησή τους.  Εξαιτίας ωστόσο των ισχυρών βροχοπτώσεων εγκλωβίστηκαν μέσα στο σπήλαιο, το οποίο σε ελάχιστο χρόνο πλημμύρισε.

Για τον εντοπισμό τους και στη συνέχεια για τον απεγκλωβισμό τους κινητοποιήθηκε διεθνής ομάδα διάσωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου