Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ 34 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ MH370 - ΜΑΛΑΙΣΙΑ: ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ - ΣΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΚΑΙ Η KGB: ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ


- Διαψεύδει η Μαλαισία πως ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Boeing προσπάθησε να κάνει τηλεφώνημα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η κλήση του πιλότου έγινε μετά τη στροφή που έκανε το αεροπλάνο πριν χαθεί από τα ραντάρ 
- Σενάρια... απαγωγής του αεροσκάφους της Malaysia Airlines και των 239 επιβαινόντων
- «Το έχουν προσγειώσει στο Αφγανιστάν και είναι όλοι ζωντανοί» φέρεται να υποστηρίζει αξιωματούχος της πρώην KGB! Σενάρια επί σεναρίων αλλά από ουσία, μηδέν! Η εξαφάνιση του Boeing 777 της Malaysia Airlines στις 8 Μαρτίου, μια ώρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο, έχει γίνει το αγαπημένο "παιχνίδι" των απανταχού συνωμοσιολόγων.

Δημοσίευμα της μαλαισιανής εφημερίδας New Straits Times επαναφέρει στο κάδρο των σεναρίων τον συγκυβερνήτη της πτήσης MH370, Φαρίκ Αμπντούλ Ραχμάν και όπως υποστηρίζει, ο πιλότος επιχείρησε να κάνει ένα τηλεφώνημα από το κινητό του μετά τη στροφή 180 μοιρών που πραγματοποίησε το αεροσκάφος και λίγο πριν χαθεί η επαφή του με τους δορυφόρους και τα ραντάρ.

Πηγές που δεν κατονομάζονται δήλωσαν πως το αεροπλάνο πετούσε σε αρκετά χαμηλό ύψος ώστε να πιάσει τηλεφωνικό σήμα ένας πύργος τηλεπικοινωνιών στη βόρεια πολιτεία Πενάνγκ. Όμως σύμφωνα με τους ερευνητές, η κλήση από το κινητό του 27χρονου συγκυβερνήτη τερματίστηκε ξαφνικά. Επισήμως, όμως, η κυβέρνηση της Μαλαισίας διαψεύδει την ύπαρξη κλήσης.

Ο μεταβατικός υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας (σ.σ. είναι και υπουργός Άμυνας) Χισαμουντίν Χουσέιν δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να είναι γίνει κλήση από τον συγκυβερνήτη κι εκείνος να μην το γνώριζε. «Δε μπορώ να σχολιάσω γιατί αν ήταν αλήθεια, θα το ξέραμε (σ.σ. πως είχε γίνει τηλεφώνημα) πολύ νωρίτερα», δήλωσε σύμφωνα με την thestar.com.my.

Το σενάριο της απαγωγής: Όλα αυτά ενώ στο φως έρχονται και σενάρια πως... αεροπλάνο έχει απαχθεί μαζί με τους 239 επιβαίνοντες και βρίσκεται στο Αφγανιστάν! Ακραίο είπατε; Κι όμως, κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες και μάλιστα «χρεώνεται» σε (ανώνυμο φυσικά) αξιωματούχο της FSB, της υπηρεσίας ασφαλείας της Ρωσίας και... διάδοχο της KGB.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου