Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ; ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ… ΚΙ ΟΜΩΣ…


Πανηγυρίζουν Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και οι άλλοι πολιτικοί για τα χθεσινά αποτελέσματα των ευρωεκλογών… Κι όμως δεν θα έπρεπε. Όμως ο κόσμος τους έδωσε αυτό το δικαίωμα και πλέον θα πρέπει να αναλάβει και αυτός το μερίδιο ευθύνης του… Πανηγυρίζουν λοιπόν… Γιατί; Κανονικά θα έπρεπε η σημερινή ημέρα να είναι ημέρα θρήνου…

Διαβάστε και θα καταλάβετε το γιατί… Μεγάλο ποσοστό λαμβάνει για τις Ευρωεκλογές το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ). Το μειονοτικό κόμμα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης με καθαρά ανθελληνική φύση και καταστατική λειτουργία , που υποστηρίζεται από το τουρκικό Γενικό Προξενείο Κομοτηνής, συγκεντρώνει 12,86% με καταμετρημένο το 90,43% των ψήφων.

Έτσι απλά… Πάει λοιπόν και η Θράκη… Με την ένοχη σιωπή του κράτους και όχι μόνο… Άντε λοιπόν ας πανηγυρίσουμε γι” αυτό το γεγονός… Σήμερα η Θράκη πενθεί όχι επειδή ένα μεγάλο ποσοστό (περίπου 45%) των κατοίκων της αρνήθηκε να συμμετέχει στην διαδικασία των εκλογών προκειμένου να υπερασπίσει αυτή την ακριτική γωνιά από επικείμενες διόλου ευχάριστες καταστάσεις, αλλά επειδή υπήρξε μία πρωτοφανής απάθεια και άτυπη συνέργεια ελληνικών κομμάτων εις βάρος των εθνικών συμφερόντων, ενάντια στα αυτονόητα περί υπεράσπισης της πατρίδας.

Τι να περιμένει κανείς όταν τα Ελληνικά κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ) προσπάθησαν το τελευταίο διάστημα να τραβήξουν το ενδιαφέρον του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, προκειμένου να εξασφαλίσουν την έγκριση και την στήριξή του. Η κυβέρνηση και το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά μπορεί να χαίρεται και να μετρήσει όσα «κουκιά» θέλει… Την ίδια χαρά μπορεί να απολαμβάνει και ο συγκυβερνήτης Βαγγέλης Βενιζέλος επειδή τα εκλογικά ποσοστά που εισέπραξε «Η Ελιά» τον διέσωσαν πολιτικά και ποινικά.

Η Θράκη όμως πάει… Γιατί πλέον έχει δύναμη το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας, που μόνο αυτές τις αρχές δεν εκπροσωπεί… Ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα στα ήδη αμέτρητα σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδας… Έτσι απλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου