Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

 


Να αναστείλει τους διαγωνισμούς για την κατασκευή των νέων μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων μέχρι την εγκατάσταση της νέας διοίκησης, αποφάσισε ομόφωνα η Εκτελεστική Επιτροπή του Ενιαίου Συνδέσμου Αττικής, ύστερα από εισήγηση του Γιάννη Σγουρού. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου και Περιφερειάρχης Αττικής τόνισε ότι τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής θα θέσουν στο νέο Υπουργό Εσωτερικών τις παραιτήσεις τους, καθώς δεν μπορεί και δεν πρέπει ο Σύνδεσμος να μείνει για μήνες σε κατάσταση αδράνειας.

Απαιτείται η λήψη άμεσων αποφάσεων στα θέματα της εξάντλησης του κυττάρου διάθεσης των απορριμμάτων, των διαγωνισμών και της επικαιροποίησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού για τη διαχείριση των απορριμμάτων οι οποίες δεν μπορούν να περιμένουν.  «Καλώ τη νέα Διοίκηση να αναλάβει άμεσα τις ευθύνες του Συνδέσμου. Ας περάσουμε πλέον από τη θεωρία στην πράξη. Όλες οι εξαγγελίες και οι διακηρύξεις ήρθε η ώρα να εφαρμοστούν.

Δεν μπορούμε από τη μία να κατηγορούμαστε εμείς για δημιουργία τετελεσμένων, αν προχωρήσουμε οποιαδήποτε ενέργεια, και από την άλλη να κατηγορούμαστε, για απραξία, αν δεν κάνουμε τίποτα» σχολίασε ο κ. Σγουρός, προσθέτοντας πως το βάρος της ευθύνης για το αύριο της διαχείρισης των απορριμμάτων πέφτει στους ώμους της νέας διοίκησης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου