Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΦΩΛΙΕΣ» ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ.....

 

Μετά τον σάλο που ξέσπασε από την χυδαία δήλωση του Τούρκου βουλευτή Αχμέτ Ντουράν Μπουλούτ του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικής Δράσης (MHP) για την υποστολή της τουρκικής σημαίας στην Ν.Α. Τουρκία «Έπρεπε να τον σκοτώσουν, όπως σκότωσαν τον Σολωμού», μάλλον πήραν τα πάνω τους οι ομοϊδεάτες του στα κατεχόμενα, οι οποίοι έκαναν την επανεμφάνισή τους.

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για την υποστολή της τουρκικής σημαίας από διαδηλωτή στο Ντιγιάρμπακιρ της νοτιοανατολικής Τουρκίας πραγματοποίησαν οι Γκρίζοι Λύκοι στα κατεχόμενα. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων στα κατεχόμενα, μέλη της πραγματοποίησαν πορεία στην κατεχόμενη Λευκωσία κρατώντας μια τουρκική σημαία.

Ο πρόεδρος της οργάνωσης Αντεμ Γιουρνταγκιούλ επέκρινε την τουρκική κυβέρνηση για τη διαδικασία επίλυσης των διαφορών με τους Κούρδους και για αποδυνάμωση της εξουσίας που ασκεί στην περιοχή. Χαρακτήρισε "τρομοκράτες" αυτούς που κατέβασαν τη σημαία σε μια περιοχή υψίστης ασφαλείας, αναφέροντας πως αυτό καταδεικνύει τη σοβαρότητα του ζητήματος.

Είπε πως η σημαία είναι το πιο ιερό πράγμα για τον τουρκικό λαό και πρόσθεσε πως αποτελεί σύμβολο ανεξαρτησίας. Επέκρινε την τουρκική κυβέρνηση ότι έμεινε απαθής σε ό,τι αφορά αυτό το περιστατικό.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου