Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΣ

 

200 χρόνια η ίδια ιστορία. Η ίδια προδοσία...Η ίδια νοοτροπία. Από πάππου προς πάππου. Τότε ήσαν οι Εγγλέζοι και οι Ρώσσοι, η Γερμανία και οι μεγάλες (δήθεν εγγυήτριες) δυνάμεις. Σήμερα πάλι η Γερμανία μας εκδικείται! Για τις νίκες των παππούδων και των πατεράδων μας. Αυτοί ήσαν πίσω από τους Τούρκους το 1922 αυτοί και σήμερα!  Από τον Όθωνα στον Ράιχενμπαχ και τον Φούχτελ. Από τον Ελ. Βενιζέλο στον Μητσοτάκη & τον Σαμαρά. Από τον Γεώργιο Παπανδρέου και τα ξερονήσια στον Ανδρέα Παπανδρέου και στο "Τσοβόλα, δώστα όλα" και από τον Κώστα Σημίτη και το Χρηματιστήριο στον Γ.Α. Παπανδρέου και  στο "λεφτά υπάρχουν".

Τούτος ο τόπος άγιασε γιατί μάτωσε  από ήρωες και μάρτυρες, μονάχα όταν η γης ποτίστηκε με αίμα. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει, παρά από τον ξεσηκωμό. Όσο καθόμαστε, τόσο θα αργοπεθαίνουμε. Αυτό μας διδάσκει η ιστορία μας. Αυτό επιτάσσει και επιβάλει το χρέος προς τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές. Μην εφησυχάζουμε. Όσο δεν αντιδρούμε τόσο θα αποθρασύνονται!  Σηκωθείτε και βγείτε στους δρόμους. Επαναστατήστε! 

Όπως μπορείτε με όποιον τρόπο μπορείτε! Βγείτε στις πλατείες. Στα πάρκα. Στις γειτονιές. Μιλήστε ο ένας στον άλλο. Να γίνουμε όλοι Έλληνες μια γροθιά! Μια δύναμη. Μια ψυχή!  Βγείτε στους δρόμους. Με ότι βρείτε. Με τις άδειες  κατσαρόλες. Χτυπάτε τες μέχρι ο ήχος να γίνει σειρήνα και οι σειρήνες να γίνουν καμπάνες! επαναστατήστε εναντίον τους! εναντίον όλων! σταματήστε να πληρώνετε φόρους! δεν μπορούν να κανουν τίποτα! πόσους θα φυλακίσουν; πόσους;

ΟΛΟΙ μας δουλεύουν!  
ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΚΑΝΕΝΑΝ!

Τους νοιάζει μόνον το χρήμα! Το σίγουρο χρήμα! Από την Βουλή και τα κρατικά ταμεία. Το χρήμα από το ΕΣΠΑ (που το έχουν κατασπαράξει οι κολητοί των κολητών) και οι 15 γνωστές οικογένειες. Μας κλέβουν τον ιδρώτα. Πίνουν το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας! Μας απομυζούν καθημερινά! Κάθε  μέρα και ένας κρυφός φόρος! Μας κλέβουν! Όλοι στο κόλπο είναι! οι 4 τραπεζίτες. Δικαστές (με ελάχιστες εξαιρέσεις). Εισαγγελείς (με ελάχιστες εξαιρέσεις). Όλοι οι εκδότες! όλοι οι mega-λο-δημοσιογράφοι και ειδικά αυτοί που παριστάνουν τους μνημονιακούς! αυτοί τρώνε με 100 μασέλες! 

Τώρα γίνονται όπως έχουμε ξανά γράψει  τα μεγαλύτερα σκάνδαλα. Τρώνε 100αδες εκατομμυρια ευρω! το ίδιο και οι πολιτικοί. Σε όλα τα κόμματα! όλοι οι πολιτικοί! μηδενός εξαιρουμένου! Αν είναι δυνατόν να πεινά η πατρίδα. Να τρώει ο κόσμος από τα σκουπίδια, να πονάνε τα παιδιά της Ελλάδος που καθημερινά ξενιτεύονται και ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει κατεβάσει το λαό στους δρόμους. Το ίδιο και ο Καμμένος! ο άνθρωπος που τον εμπιστεύτηκε ο λαός να κάνει ένα κίνημα λαϊκό και εκείνος βολεύτηκε πίσω από την κρατική επιχορήγηση! 

Του Κουβέλη του είπε ο λαός δεν σε θέλουμε! και αντί να παραιτηθούν όλοι τους αν είχαν λίγη τσίπα κάθονται και απολαμβάνουν τα βουλευτικά προνόμια. Εσύ δεν έχεις να φας. Έχεις άδειο ψυγείο και αυτοί τα πίνουν και τρώνε στου Θεοχαράκη και στις κρυφές λέσχες! μην πιστεύετε κανέναν! μην εμπιστεύεστε κανέναν! μόνο το Θεό! Απαγορεύουν ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ σταδιακά τα πάντα. Την ελευθερία λόγου. Το δικαίωμα στην απεργία.

ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!
ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ... ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΟΣ... ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ!  
ΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.
ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ...... Διαβάστε την Επικαιρότητα  εδώ..........  


  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου