Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙ' ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

 

Φορτώνουν στην Ελλάδα την ελληνοκυπριακή κρίση ενώ ονομάζουν τους Ελληνοκύπριους κατοχική δύναμη. Θα απαντήσει κανείς; Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο στα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη κάνοντας πάντα με την κάθε τους κίνηση επίδειξη ισχύος. Μετά τον Ταγίπ Ερντογάν τα κατεχόμενα επισκέφθηκε και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούντογλου, παράνομα βεβαίως και μάλιστα  οι δηλώσεις που έκανε θα μπορούσαν αν είχαν ξεσηκώσει διπλωματικό επεισόδιο.

Ο τούρκος πρωθυπουργός  επιρρίπτει ευθύνες στην ελληνοκυπριακή πλευρά  για την «κρίση» στο Κυπριακό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η  κρίση στο Κυπριακό πηγάζει από την Ελληνοκυπριακή πλευρά. Μετά από τις προκλητικές αυτές δηλώσεις  ακολούθησε και ο Ντερβίς Έρογλου ο οποίος μιλώντας σε τελετή στην Αττάλεια της Τουρκίας ,ο κατοχικός ηγέτης προέβαλε τον εξωφρενικό ισχυρισμό ότι «οι Ελληνοκύπριοι είναι η κατοχική δύναμη στην Κύπρο».

Με τις εμπρηστικές δηλώσεις και εμφανίσεις των Τούρκων ηγετών αποδεικνύεται γι άλλη μια φορά ότι δεν υπολογίζουν την ελληνοκυπριακή πλευρά που φαίνεται να κοιμάται μπροστά στο τραγικό σκηνικό που έχει στήσει η Τουρκία.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου