Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΛΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

 

Το ISIS έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με λογαριασμούς και δημοσιεύσεις. Εκεί δημοσιεύει τις επόμενες κινήσεις του, καθώς και διάφορες άλλες θηριωδίες, αποκρουστικές για τον πολύ κόσμο. Πριν από μερικά χρόνια, όσα θυμάμαι εγώ δηλαδή, αύτη τη δουλειά την έκαναν τα τηλεοπτικά συνεργεία. Οι τρομοκράτες δηλαδή έρχονταν σε επαφή με ένα παγκοσμίου εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι και αυτό με τη σειρά του, στον βωμό της τηλεθέασης, θυσίαζε κασέτες με απάνθρωπο υλικό και το προέβαλε διεθνώς μέσω ενός καλά οργανωμένου συστήματος.

Επιστροφή στο σήμερα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν παγκοσμιοποιήσει ακόμα και την τρομοκρατία. Πλέον οι τρομοκράτες δολοφονούν και απλά το ποστάρουν στο facebook ή το twitter. Αναλογιστείτε πόσο επικίνδυνο είναι αυτό και ειδικά όταν υπάρχει, πίσω από τις δολοφονίες, θρησκευτικό υπόβαθρο και δη τόσο φανατικό όσο το ισλαμικό-σουνιτικό. Απλά αναφέρω πως στην Ευρώπη ζουν περίπου 50 εκατομμύρια μουσουλμάνοι.
  
Ο αριθμός αυτός αποτελεί «κίνδυνο» για το χριστιανικό κοινό. Αναφέρομαι στους σουνίτες μουσουλμάνους (τους πιο φανατικούς), που φυσικά δεν είναι 50 εκατομμύρια. Απλά καμία, τουλάχιστον επίσημη θρησκεία, δεν αποδέχεται οποιοδήποτε είδος ιερού πολέμου, όπως το Ισλάμ.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου