Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΣΤΟΝ Π.ΧΑΪΚΑΛΗ

 

Ως ύποπτος για την τέλεση αξιόποινης πράξης καλείται εντός της ημέρας από τον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο το πρόσωπο που κατονόμασε ο Παύλος Χαϊκάλης ότι αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ύποπτος έχει εξαφανιστεί. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος, για την καταγγελία του Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας δωροδοκίας του, είπε (χωρίς να τον κατονομάσει) πως τον γνώρισε στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Τότε ο ίδιος έλεγε ότι ήταν στέλεχος της γερμανικής Deutsche Bank. Ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά πως όταν συστήθηκαν μεσολάβησε ο κ. Σταμάτης για να του υποδείξει πως ο ύποπτος ήταν γνώστης της υπόθεσης των CDS και θα μπορούσε να καταθέσει. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedln δηλώνει πως διετέλεσε σύμβουλος και των Αντώνη Σαμαρά, Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και σύμβουλος σε τράπεζα.

Η ΝΔ απάντησε με φωτογραφίες. Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη. Συγκεκριμένα, η ΝΔ έδωσε φωτογραφίες του Πάνου Καμμένου με τον άνθρωπο που προσπάθησε να δωροδοκήσει τον κ. Χαϊκάλη για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο ύποπτος ήταν ο βασικός μάρτυρας κατά του Αντρίκου Παπανδρέου στην υπόθεση των CDS, ενώ ήταν και έμμισθος οικονομικός σύμβουλος του Πάνου Καμμένου, αναφέρει το κόμμα της ΝΔ. Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ είναι από τις 22 Μαρτίου του 2013, από συνάντηση αντιπροσωπειών των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Παρόντες από τους ΑΝΕΛ ήταν ο Πάνος Καμμένος, ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νότης Μαριάς και ύποπτος, στενός συνεργάτης τότε του προέδρου των ΑΝΕΛ, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Παππάς και ο Πάνος Σκουρλέτης.

Η ΝΔ από την πλευρά της κάνει λόγο για μία «χαζοχαρούμενη σκευωρία» και πως η υπόθεση της φερόμενης δωροδοκίας Χαϊκάλη θα πέσει στο κενό όπως έγινε και με την περίπτωση της Σταυρούλας Ξουλίδου.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου