Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ» ΚΑΙ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Βόμβα μεγατόνων στην παρέα του Αντώνη Σαμαρά έβαλε ο Γιάννης Μιχελάκης. Σχολιάζοντας στο Twitter το ανθελληνικό ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, το οποίο ψήφισε και στήριξε ο Αντώνης Σαμαράς, το χαρακτηρίζει «απαράδεκτο» όπως και «απαράδεκτους» όσους Έλληνες το αποδέχτηκαν, δηλαδή τον Αντώνη Σαμαρά και την παρέα του.

Ο Γιάννης Μιχελάκης έγραψε στο Twitter:

«Απαράδεκτο το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος χθες. Απαράδεκτη και η αποδοχή του από την ελληνική αντιπροσωπεία! Όταν το Ευρωπαϊκά Λαϊκό Κόμμα απαιτεί σεβασμό όλων των δεσμεύσεων αποκλείει κάθε διαπραγμάτευση!». Ουσιαστικά ο Γιάννης Μιχελάκης διαφοροποιείται πλήρως από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και τάσσεται με την εθνική γραμμή που έχει χαράξει η ελληνική κυβέρνηση.

Η εξέλιξη αυτή είναι άκρως σημαντική και φανερώνει ότι μέσα στη Νέα Δημοκρατία πληθαίνουν οι πατριωτικές φωνές που αντιλαμβάνονται την ανάγκη ενιαίας εθνικής γραμμής στο θέμα της διαπραγμάτευσης, αποδοκιμάζοντας τον θλιβερό Αντώνη Σαμαρά, που συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως εντολοδόχος αλλότριων κελευσμάτων, ανίκανος να συμπεριφερθεί πατριωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου