Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΚΥΡΙΕ ΣΟΙΜΠΛΕ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

Ξέρω κ. Σόιμπλε όπως και όσοι κατά το παρελθόν ασχολήθηκαν μαζί σας, ότι είστε ένας καλός, πολύ καλός θα έλεγα οικονομολόγος και φυσικά γνώστης της αγοράς. Ξέρω επίσης ότι είστε ο αναμορφωτής της εύρωστης οικονομίας της Γερμανίας και ένας από τους δημιουργούς της οικονομίας του Βερολίνου.

Αυτά όμως που πετύχατε για τη Χώρα σας (και σας παραδέχομαι που καταφέρατε να κάνετε μια μεγάλη οικονομική δύναμη τη Γερμανία), δεν τα πετύχατε μόνος σας, είχατε και τους λαούς της Ευρώπης συμπαραστάτες, όταν το τείχος του Βερολίνου γκρεμιζόταν και αυτό μη το ξεχνάτε. Ίσως αυτός ο λαός της Ευρώπης που μέχρι πριν λίγο καιρό σας στήριζε για τα επιτεύγματα σας, τον στρέψετε ΕΝΑΝΤΙΑ για πάντα εναντίον σας. Για τον λόγο αυτό – αφήστε τους αφορισμούς σας για μας τους ΕΛΛΗΝΕΣ-.

Σας θυμίζω, και ξέρω ότι ξέρετε Ελληνική Ιστορία και για τον λόγο αυτό, σας παραθέτω τη ρήση «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» είναι η πασίγνωστη ιστορική φράση του Λεωνίδα, βασιλιά των Σπαρτιατών η οποία απαντήθηκε στον βασιλιά των Περσών Ξέρξη στα κηρύγματα του όταν αυτός (Ξέρξης) ζητούσε επίμονα να παραδοθούν οι στρατιώτες του Λεωνίδα με τον εξοπλισμό τους στα στενά των Θερμοπυλών και αφού ο αλαζόνας ηγεμόνας βασιλιάς των Περσών εξοργίστηκε για την ανυπακοή, έδωσε εντολή και ξεκίνησε ως γνωστό τη μάχη 480 π.χ εναντίον των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Αυτή η Ιστορική μάχη έμεινε και θα παραμένει αιωνίως στην Παγκόσμια Ιστορία και οι Στρατιωτικοί Ηγέτες την θυμούνται, όπως κάποιες φορές και οι πολιτικοί που γνωρίζουν καλή διπλωματία ή δεν τους έχουν στο χέρι. Αυτή κ. Σόιμπλε η Ιστορική μάχη και που οι Στρατιωτικοί την διδάσκουν και στις Στρατιωτικές σχολές, χάρισαν στον Λεωνίδα την ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ως πρότυπο γενναιότητας, καθήκοντος και θεματοφύλακα πάτριων ΑΡΧΩΝ.

Μη–εξοργίζεστε με μας. Βρείτε τους προηγούμενους και τους πιο προηγούμενους από τους σημερινούς ηγέτες μας που προφανώς τους έχετε και είχατε στο χέρι. Με τους σημερινούς δεν νομίζω να το καταφέρετε (να τους έχετε στο χέρι) τουλάχιστον στα πρώτα χρόνια. Αλλά για αυτούς αποφασίζουμε εμείς.

Όποιος γνωρίζει Γερμανικά μπορεί να το μεταφράσει και να του το στείλει. Θα χάσετε κ. Σόιμπλε σε αυτή τη μάχη και σας το προβλέπει ένας απλός άνθρωπος χωρίς τις δικές σας και των υποστηρικτών σας περγαμηνές. Και ό,τι χτίσατε για την Γερμανία τόσα χρόνια αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.  





 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου