Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

BLOOMBERG: ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΕ ΤΙΣ ΡΗΤΡΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ!

 

Ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ έχει αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες, με τις επιδράσεις στην Ευρωζώνη να φαντάζουν απροσδόκητες και εξαιρετικά επικίνδυνες, προειδοποιεί σε κύριο άρθρο του το πρακτορείο Bloomberg. Πιο χαρακτηριστικός από τον τίτλο άρθρου που φιγουράρει στο Bloomberg απλά δεν υπάρχει.

”Is Greece Europe’s First Domino” δηλαδή ”Είναι η Ελλάδα το πρώτο ντόμινο της Ευρώπης;” Σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο μόλις η Ελλάδα βγει από το ευρώ θα ενεργοποιηθεί ντόμινο εξόδου και για άλλες χώρες της Ευρωζώνης. Μάλιστα το Bloomberg συστήνει στην Τράπεζα της Ελλάδας να ξεσκονίσει τις μήτρες εκτύπωσης δραχμής.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ”η Ελλάδα είτε ήταν ένας εξαρτημένος από τα ναρκωτικά του οποίου οι εύποροι φίλοι του δάνεισαν λεφτά για να αγοράσει φάρμακα, και τώρα οι φίλοι ζητούν τα λεφτά τους πίσω αν και η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη, άνεργη και προσπαθεί να κόψει τις παλιές συνήθειες.

Ή, η Ελλάδα ήταν μια σπάταλη που εξαπάτησε για να μπει σε μια λέσχη όπου δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά τα τέλη, ρούφαγε από τους φίλους της για χρόνια, υποσχέθηκε επανειλημμένως να βελτιώσει τους τρόπους της και τώρα ζητά να ακυρώσει τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις της”.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου