Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΠΑΤΗ

 

Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης αποκαλύπτεται μέρα–μέρα ενώπιον όλων μας. Αυτοί που πολιτεύθηκαν με χαρακτηρισμούς εσχάτη προδοσία, ανθέλληνες, εθνικούς εγκληματίες, παραλάβατε κράτος και θα παραδώσετε αποικία (εκφράσεις του κ. Τσίπρα) κυβέρνηση Τσολάκογλου, προδότες, Γουδή, ξεπούλημα, άνθρωποι των Γερμανών και άλλα όμορφα, σήμερα υπό το βάρος της κατάρρευσης της χώρας παρακαλάνε τους «διεθνείς τοκογλύφους» να τους δώσουνε δυο φράγκα.

Αυτοί που κατά τρόπο απόλυτα συστηματικό και με ξεκάθαρη στόχευση την εξαπάτηση του ελληνικού λαού και τον πλήρη διασυρμό των αντιπάλων τους και με αποτέλεσμα τον βαθύτατο διχασμό της ελληνικής κοινωνίας, σήμερα είναι έτοιμοι να φέρουν μέτρα που σε τίποτα δεν διαφέρουν από τα «προδοτικά» μέτρα των προηγούμενων μνημονίων. Δεν είναι η πρώτη φορά που κυβέρνηση δεν έκανε αυτά που υποσχέθηκε όπως ότι θα έσκιζε το μνημόνιο στην αυλή της Βουλής.

Είναι όμως η πρώτη φορά από τον εθνικό διχασμό και έπειτα, που με την δήθεν πολιτική που θα εφάρμοζε όταν θα ερχόταν την εξουσία, κατά τρόπο σ υ σ τ η μ α τ ι κ ο έθρεψε με ψέματα το τέρας του διχασμού και κατηγόρησε τους αντιπάλους της σαν προδότες και δωσίλογους. Όταν αυτοί προπηλακίζονταν από τους ανθρώπους της σημερινής δικομματικής πλειοψηφίας το θεωρούσαν δίκαιη αγανάκτηση του λαού στα προδοτικά και απάνθρωπα μνημόνια.

Τα παρακάλια για την επέκταση υπάρχοντος μνημονίου, του αγγλικού δικαίου και των δικαστηρίων του Λουξεμβούργου και η συνέχιση της πολιτικής των βδελυρών «Σαμαροβενιζέλων», του «Ολαντρέου» και του «Τραπεζίτη Παπαδήμου» συνιστούν την πλήρη αποκάλυψη της απάτης.

Ο ίδιος ο Τσίπρας που κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ ότι ψηφίζει τα μέτρα του μνημονίου γιατί τους έχουν στις λίστες της Ζίμενς και στη λίστα Λαγκάρντ, σήμερα παρακαλάει την ηγεσία της Ευρώπης για παράταση μέχρι τον Μάρτιο 2016. Ο Καμμένος με τη μοναδική παραγωγή ασυναρτησιών τον καιρό του μνημονίου, που με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει σήμερα, συμμετέχει στην κυβέρνηση που υπέγραψε την παράταση του μνημονίου την 20ή Φεβρουαρίου και παρακαλά για την περαιτέρω επέκταση.

Μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί, τονίστε και αποκαλύψτε τα ψέματα και τη συστηματική προσπάθεια εξαπάτησης. Να μην τους δοθεί καμία κοινοβουλευτική διευκόλυνση για την ψήφιση της συμφωνίας. Δεν θα βγουν μπροστά πάλι όσοι σήκωσαν το βάρος της παραμονής στη Δύση για να παριστάνει ο Στρατούλης τον καπετάνιο του ΕΛΑΣ.

Εάν δεν έχουν πλειοψηφία να πέσουν γιατί η πολιτική που εφαρμόζουν και σε άλλες από τις οικονομικές πτυχές είναι καταστροφική. Εάν δεν έχουν, να παραδώσουν την εντολή σχηματισμού και την ψήφο εμπιστοσύνης και να ζητήσουν νέα ψήφο με άλλη κυβέρνηση που θα στηρίξει το να μείνουμε στον δυτικό πολιτισμό.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου