Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Η ΦΩΝΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

 

Ψήφιζες ΠΑΣΟΚ όσο σε τάιζε με χρυσά κουτάλια και σε διόριζε για να κάθεσαι να πίνεις καφέ στο γραφείο. Μόλις έκοψε την πολύ μάσα, το πέταξες στα σκουπίδια.

Ψήφιζες ΝΔ που συνέχισε να σε διορίζει και να ξορκίζει τα κακά και την αλαζονεία του ΠΑΣΟΚ. Μόλις μίλησε για αξιολόγηση στο δημόσιο, την πέταξες στα σκουπίδια. Γούσταρες να είσαι Ευρωπαίος, όσο η Ευρώπη σε μπούκωνε με επιδοτήσεις, ΕΣΠΑ, δανεικά, πακέτα Ντελόρ, τα οποία τα χρησιμοποίησες για τζιπ και πισίνες. 

Θεωρούσες δε, ότι είναι δανεικά κι αγύριστα γιατί τα "δικαιούσαι". Όταν γύρισε και τα ζήτησε πίσω, την πέταξες κι αυτήν στα σκουπίδια, επειδή ΕΣΥ χρεοκόπησες (αλλά συνεχίζεις να ζεις με τα δικά της λεφτά). Ψηφίζεις απατεώνες και δημαγωγούς που σου τάζουν λεφτά με "ένα νόμο κι ένα άρθρο" (λες και βρέχει λεφτά), σε ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ με δημόσιο χρήμα το οποίο ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ στο όνομά σου. Φυσικά, κι αυτούς θα τους πετάξεις, όταν το χρήμα σταματήσει και θα σου πει ότι πρέπει να κάνεις μεταρρυθμίσεις.

Καταδικάζεις και εξαφανίζεις κάθε πολιτικό που θα προστατέψει το δημόσιο χρήμα και ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ να το ρημάξεις για να εξαγοράσει την ψήφο σου. Μετά από όλα αυτά, ακόμα επιμένεις ότι για την δική σου φτωχοποίηση φταίει η Ευρώπη, το παγκόσμιο σύστημα, τα conspiracy theories, το σύμπαν ολόκληρο... ΟΧΙ ΕΣΥ! Σοβαρέψου Έλληνα και παραδέξου ότι τα έκανες θάλασσα.Με την ανάληψη από τα ΑΤΜ τα πας μια χαρά, με την ανάληψη ευθυνών έχεις ένα θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου