Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

 

Οι ενέργειες για την πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά με πρωτοστάτες τους Μειμαράκη-Γεννηματά-Θεοδωράκη και Βενιζέλο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχηγοί των κομμάτων που «έσωσαν» στον Αλέξη Τσίπρα, αλλάζουν στάση εκνευρισμένοι και από την στάση του πρωθυπουργού και του υπόλοιπου επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά ο Σταύρος Θεοδωράκης έριξε την πρώτη βολή: Με ανάρτησή του στο fb κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν είχε το θάρρος να πει ένα ευχαριστώ σε όσους τον στήριξαν κατά τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, την ώρα που βουλευτές της κυβέρνησης του γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη.

Επίσης, την ίδια ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει δεν ξέρει τι να κάνει με όσους του γύρισαν πλάτη, οι υπόλοιποι αρχηγοί και κυρίως ο Μειμαράκης, έχουν νευριάσει και φαίνεται να λέει: «Aν τολμά ας πάει σε εκλογές. Θα υποστεί στραπάτσο που δεν το φαντάζεται ούτε στα πιο τρελά του όνειρα.

Οι μισοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως οι νέοι τον αποδοκιμάζουν μέσα από τα social media. Του σούρνουν τα μύρια όσα». Ακόμη πιο οργισμένος εμφανίζεται ο Βενιζέλος με την αμηχανία και ατολμία του Τσίπρα εντός του κόμματός του και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κρίνει ότι δεν πρέπει το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου