Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ

 

"Η Ευρώπη διαπράττει συλλογική αυτοκτονία. Παρακολουθούμε την εκούσια παράδοση ενός ολόκληρου πολιτισμού", σύμφωνα με το δημοφιλή Δανό καθηγητή Ιστορίας, Bent Jensen που συχνά παρεμβαίνει στα κοινωνικά ζητήματα της Δανίας και της Ευρώπης.

"Μέρα και νύχτα, ορδές ανθρώπων χωρίς ταυτότητες (ή ψεύτικες) περνούν τα σύνορα με καταιγιστικούς ρυθμούς. Κάποτε θα είχαν ελεγχθεί, τώρα ευρωπαικά πλοία τους μεταφέρουν εθελούσια δίνοντας τους τροφή και νερό.

Δεν υπάρχει τίποτα κοινό με τις προηγούμενες μεταναστευτικές ροές του 20ού αιώνα" επισημαίνει ο καθηγητής πανεπιστημίου και προσθέτει "Μιλάμε για πληθυσμούς, ριζικά διαφορετικής κουλτούρας, από τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να αφομοιωθούν, και απαιτούν ειδική μεταχείριση για τους εαυτούς τους."

"Είμαστε μάρτυρες της εθελοντικής παράδοσης ενός ολόκληρου πολιτισμού " προειδοποιεί ο ομότιμος καθηγητής με άρθρο του σε Δανέζικη εφημερίδα και προσθέτει "οι Ευρωπαίοι παραιτούνται, σε μια «αυτοκτονία» που οφείλεται σε ένα τεχνητό σύμπλεγμα ενοχής, στην αφέλεια και στην κακή γνώση της ιστορίας."
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου