Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ «ΞΕΠΛΥΝΑΝ» ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

Μπορεί ο Σταύρος Θεοδωράκης να απορρίπτει τον ισχυρισμό του Αλέξη Τσίπρα ότι το Ποτάμι ταυτίζεται με το παλαιό και το φθαρμένο πολιτικό σύστημα. Ωστόσο, η πολυδιαφημισμένη συμμετοχή των Νικηφόρου Διαμαντούρου και του Νίκου Αλιβιζάτου στην πρώτη και την τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Ποταμιού μάλλον τείνουν να αντικρούσουν τον ισχυρισμό του επικεφαλής του κόμματος.

Όπως υπενθυμίζει εύστοχα το koutipandoras.gr, οι δύο έγκριτοι νομικοί ήταν συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στην πολύκροτη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ στο ειδικό δικαστήριο, στο οποίο παραπέμφθηκε ο πρώην «τσάρος» της Οικονομίας που έβαλε τη χώρα στο ΔΝΤ μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος «έφαγε» όλους και όλους 10 μήνες φυλάκισης όχι μόνο δεν είχε αξιοποιήσει τη λίστα Λαγκάρντ, η οποία αποδεικνύεται πλέον ότι αποτελεί μία κορυφή στο παγόβουνο της ελληνικής φοροδιαφυγής, αλλά είχε αφαιρέσει τα ονόματα συγγενών του από αυτήν.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου