Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ

 

Ο Βάγγος Μεϊμαράκης, βλέποντας και από τις δημοσκοπήσεις ότι χάνει τις εκλογές, προέβη σε ένα παραλήρημα κατά του Αλέξη Τσίπρα, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις, στην τελευταία του εμφάνιση πριν από τις κάλπες της Κυριακής. 

Σε συνέντευξή του χθες στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της ΝΔ πέταξε «καρφιά» κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέκο Φλαμπουράρη και τις σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού με τον εφοπλιστή Μαρτίνο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κερδίσει τις όποιες εντυπώσεις του έχουν απομείνει. 

Στην τελευταία του προεκλογική συνέντευξη, αναφερόμενος στο θέμα του Γιώργου Παπασταύρου, ο οποίος είχε διατελέσει και σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά και πρόσφατα είχε κληθεί από τον οικονομικό εισαγγελέα για καταθέσεις στη λίστα Λαγκάρντ, ο Μεϊμαράκης προσπαθώντας να αμυνθεί, είπε ότι «ο Παπασταύρου δεν ήταν στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως είναι ο Φλαμπουράρης»

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Παπασταύρου. «Εγώ δεν έχω σχέση. Αντίθετα ο Φλαμπουράρης είναι στενός συνεργάτης του. Για την λίστα Λαγκάρντ η θέση μας είναι όλα στο φως», είπε και πρόσθεσε για τον κ. Φλαμπουράρη: «Μαθαίνω δε ότι στο πόθεν έσχες του έχει δηλωμένη την κυριότητα των μετοχών, που λέει ότι μεταβίβασε».

Στη συνέχεια τόνισε πως δεν θέλει να πει περισσότερα και δεν επιθυμεί να ανακατευτεί με αυτά. Ο Βαγγέλας επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «πολλοί είναι στη λίστα Λαγκάρντ, ακόμα και αυτοί που έκανε μαζί τους διακοπές», αφήνοντας αιχμές για τις ολιγοήμερες διακοπές του κ. Τσίπρα σε φιλικό σπίτι στο Σούνιο.

«Ο κ. Τσίπρας είναι ο αγαπημένος των καναλιών, αυτός πάει κρουαζιέρες. Είναι ηθική της Αριστεράς να κάνει ο ηγέτης της κρουαζιέρες, η ηθική της Αριστεράς το λέει αυτό;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ
. Ακολούθησαν χυδαιότητες από τον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος έκανε λόγο για «αλητοπαρέες» τη αριστεράς! 

«Υπάρχουν δικοί του στην λίστα Λαγκάρντ ακόμη και με αυτούς που έκανε διακοπές. Δεν είναι ηθική της αριστεράς αυτά, είναι αλητοπαρέες. Γιατί λέει να μην τολμήσει να παρέμβει κανείς στην δικαιοσύνη; Τι σημαίνει αυτό, ότι είναι ο προστάτης της δικαιοσύνης;»

Αναφέρθηκε και στην γνωστή υπόθεση των υποβρυχίων, λέγοντας ότι «η υπόθεση αυτή διερευνήθηκε και δεν προέκυψαν δικές μου ευθύνες. Εγώ δεν παρήγγειλα 500 εκατομμύρια σαπάκια όπως έκανε τώρα ο κ. Καμμένος. 

Θα μπορούσα να λέω ότι έδωσες 500 εκατομμύρια για σαπάκια που σε παρέσυρε ο πρώην υπασπιστής του Τσοχατζόπουλου. Είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ που τον έκαναν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος νύχτα λίγο πριν πέσουν».


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου