Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...

 

Πριν από λίγες ημέρες, υπογράφηκε επίσημα το "Σύμφωνο Συνεννόησης αναφορικά με τη συνεργασία στον τομέα της ναυτιλίας", μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ένα σχέδιο που είχε υπογραφεί από τον Μάρτιο. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει αποδεκτό και από τη Βουλή.

Το νομοσχέδιο προβλέπει συνεργασία Ελλάδας - Τουρκίας στον τομέα της ναυτιλίας και στους τομείς τουρισμού και θαλάσσιου εμπορίου. Και εκεί που όλα φαίνονται φυσιολογικά "πετάγονται" δύο τουρκικές εφημερίδες και μπλέκουν το θέμα με παραβιάσεις από την Ελλάδα του τουρκικού εναέριου χώρου, με αερομαχίες, με χωρικά ύδατα της Τουρκίας που παραβιάζονται από την Ελλάδα κλπ, κατηγορίες εξωφρενικές και κυρίως, αβάσιμες!

Η Vatan συγκεκριμένα γράφει ότι τίθεται σε εφαρμογή μία "ιστορική συμφωνία" με την Ελλάδα, η οποία παραβιάζει τον τουρκικό εναέριο χώρο με πολεμικά αεροσκάφη και προβαίνει σε αερομαχίες με τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη συχνά στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου και παραβιάζει και τα χωρικά ύδατα, μην αναγνωρίζοντας όρια! Οι γελοιότητες της Τουρκίας συνεχίζουν ακάθεκτες, χωρίς κανείς να γνωρίζει τον λόγο που συνεχίζουν και υφίστανται πέραν από το να μας χαρίζουν άφθονο γέλιο... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου