Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Η ΣΧΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΚΚΑΛΗ-ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΚ...

 

Η σχέση μεταξύ τους, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκινά από το γεγονός πως ο Αλέξης Τσίπρας "στηρίζει" την Deutsche Aeolia, στην οποία εταιρία είναι συνέταιρος ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Η συμμετοχή του κ. Κόκκαλη αφορά τη μητρική Aλφα Γκρίσιν Infotech και επομένως και την Deutsche Aeolia ενώ στο Δ.Σ της εταιρίας μετέχει ένας από στενότερους συνεργάτες του, ο Δημήτρης Kλώνης, αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Kόκκαλη Intracom Holdings και βασικό στέλεχος στις περισσότερες από τις εταιρίες του.
 
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δ. Kλώνης είναι κοντά στον Kόκκαλη από το 1994 και είναι αντιπρόεδρος της Intrakat, των Intracom Defense Electronics και Intracom IT Services, ενώ συμμετέχει στα Δ.Σ. των υπόλοιπων εταιριών του Oμίλου Intracom, της Intracom Telekom και Intralot, ενώ είναι και πρόεδρος της εταιρίας Kέκροψ. Tο γεγονός ότι το αφεντικό της Intracom έχει επιλέξει ένα τόσο σημαντικό στέλεχος για την εκπροσώπησή του στην Aλφα Γκρίσιν Infotech μιλάει από μόνο του για τη βαρύτητα που δίνει στη συγκεκριμένη υπόθεση.
 
H συμμετοχή του Σ. Kόκκαλη στην Aλφα Γκρίσιν Infotech προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της εταιρίας, όπως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του χρηματιστηρίου. Τα ερωτήματα που γεννώνται από τις φήμες αυτές, που ελπίζουμε να είναι αναληθείς, είναι πολλά. Καθώς προκαλούνται συζητήσεις σε πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους για την στήριξη που φανερά έδειξε ο κ. Τσίπρας στην εν λόγω εταιρία.

Tο όλο θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες, προκαλεί αναταράξεις και στο εσωτερικό του ΣYPIZA, αφού ακόμη και κεντρικά στελέχη του εμφανίστηκαν αιφνιδιασμένα από τις αναφορές Tσίπρα.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου