Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Η πρεσβεία της Ρωσίας στην Δαμασκό σημείωσε πως δεν έχει πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν ένα δημοσίευμα ότι τρεις Ρώσοι σκοτώθηκαν την ώρα που μάχονταν στο πλευρό των δυνάμεων της συριακής κυβέρνησης.

«Δεν διαθέτουμε καμία πληροφορία για τους υποτιθέμενους "θανάτους τριών Ρώσων", ή "τριών Ρώσων στρατιωτών" στη Συρία, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς», δήλωσε εκπρόσωπος της ρωσικής πρεσβείας στο πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Νωρίτερα το πρακτορείο Ρόιτερς, επικαλούμενο ανώτερη πηγή στις κυβερνητικές δυνάμεις, ανέφερε πως τουλάχιστον τρεις Ρώσοι που μάχονταν στο πλευρό δυνάμεων της συριακής κυβέρνησης σκοτώθηκαν, ενώ αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν, όταν η θέση τους στην παράκτια επαρχία της Λαττάκειας έγινε στόχος βομβαρδισμού την νύχτα της Δευτέρας.

Παράλληλα, από την πλευρά του το αμερικανικό Πεντάγωνο ανέφερε ότι τα αεροσκάφη των δυνάμεων του δυτικού συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ διεξήγαγαν 15 αεροπορικές επιδρομές ενάντια σε θέσεις του ΙΚ στο Ιράκ τη Δευτέρα και 2 αεροπορικές επιθέσεις στη Συρία.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου