Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ «ΚΑΡΦΩΝΕΙ» ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

 

Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Αντώνη Σαμαρά και την Ντόρα Μπακογιάννη φωτογράφισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας για την αποτυχία της Νέας Δημοκρατίας να εκλέξει αντιπρόεδρο στο ΕΛΚ στη Μαδρίτη.

«Η αστοχία της ηγεσίας της ΝΔ με την απώλεια της αντιπροεδρίας του ΕΛΚ οφείλεται ακριβώς στο ότι αυτή η επιλογή σχετίζεται με τους εσωκομματικούς συσχετισμούς και τις συμφωνίες πίσω από κλειστά γραφεία», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας καρφώνοντας εμμέσως τον Αντώνη Σαμαρά και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε, τονίζοντας πως αναφορικά με την επιλογή του προσώπου «προτάθηκε ένα πρόσωπο χωρίς να έχει περάσει από καμιά διαδικασία έγκρισης, το οποίο τελικά αποσύρθηκε» αναφερόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη.

Παράλληλα είπε πως «η παράταξη είχε και έχει ικανά στελέχη που θα μπορούσαν να ψηφιστούν, όπως η κ. Γιαννάκου, ο κ. Κεφαλογιάννης, ακόμα και ο κ. Μητσοτάκης που αρχικά ήταν η πρώτη τοποθέτηση ότι θα ήταν αυτός αντιπρόεδρος στο ΕΛΚ». Στο ίδιο πλαίσιο σημείωσε ότι έτσι»“έχασε ο Ελληνισμός, μιας και οι Κύπριοι έκαναν πίσω στη δική τους πρόταση για να μην εμποδίσουν τη δική μας».

Παράλληλα διερωτήθηκε για ποιο λόγο δεν παραβρέθηκε στο επίσημο δείπνο με τον Γάλλο Πρόεδρο Φ. Ολάντ κάποιο πρόσωπο με θεσμική ιδιότητα στη ΝΔ αλλά ένας απλός βουλευτής αναφερόμενος ξανά στην Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου