Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

 

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατήγγειλε τον Αλέξη Τσίπρα για «ρουσφετολογικούς διορισμούς», όπως ο ίδιος ανέφερε. Αφορμή στάθηκε ο διορισμός του Ανδρέα Γούλη, παλαιό συμφοιτητή και στενό φίλου του κ. Τσίπρα, στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας.

Ο κ. Γούλης είχε φιλοξενήσει τον πρωθυπουργό το περασμένο καλοκαίρι στην Ερεικούσα, γεγονός που δεν πέρασε ασχολίαστο από τον κ. Βαρβιτσιώτη, ο ποίος ανέφερε: «Μήπως o κ. Τσίπρας ανταποδίδει την προσωπική του φιλοξενία με διορισμό, παραβλέποντας, για ακόμη μία φορά, το δημόσιο συμφέρον;».

Ο βουλευτής της ΝΔ, πρόσθεσε πως η απότομη αλλαγή το Διοικητικού Συμβουλίου είναι παράξενη καθώς το έργο που επιτελούσε το προηγούμενο ΔΣ ήταν εξαιρετικά πετυχημένο αφού: «κατάφερε να ολοκληρώσει, μετά από δώδεκα χρόνια κωλυσιεργιών, το νέο προβλήτα κρουαζιερόπλοιων, μήκους 430 μέτρων και συνυπέγραψε, μαζί με τις προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Ναυτιλίας και Μεταφορών, την ίδρυση του πρώτου και μοναδικού μέχρι σήμερα υδατοτοδρομίου στην Ελλάδα».

Ο πρόεδρος του εν λόγω συμβουλίου, ήταν ένας νέος άνθρωπος με όραμα και όρεξη για δουλειά, ενώ αντικαταστάθηκε από έναν 75χρονο. Παράλληλα αυξήθηκαν τα μέλη του Συμβουλίου από επτά σε εννιά.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου