Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

HACKERS ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ

 

Η ομάδα hacking που ήταν υπεύθυνη για την παραβίαση των προσωπικών e-mail της κεφαλής της CIA τον περασμένο μήνα, έχει θέσει στόχο κυβερνήτες στις ΗΠΑ, που αρνούνται να δεχτούν μετανάστες στις πολιτείες τους.

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της περασμένης εβδομάδας στο Παρίσι, η οποία στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 120 ανθρώπους, η πολιτική της κυβέρνησης Ομπάμα, να δεχτεί πρόσφυγες από τη Συρία, έχει έρθει κάτω από εξονυχιστικό έλεγχο.

Επικαλούμενοι τις δυνατότητες για περαιτέρω επιθέσεις, 27 κυβερνήτες πολιτειών αρνήθηκαν να δεχθούν περαιτέρω πρόσφυγες, προκαλώντας την οργή της διαβόητης ομάδας hacking " Crackas With Attitudes (CWA)."

Μιλώντας στο Infowars, μέλος της CWA, γνωστό ως "Cracka", εξέθεσε λεπτομερώς τα παράπονα και τα σχέδια της ομάδας σε σχέση με τους κυβερνήτες κάθε πολιτείας.

«Οι πρόσφυγες να φύγουν μακριά από τον πόλεμο που ξεκίνησαν οι ΗΠΑ, σκ... στην κυβέρνηση των ΗΠΑ», δήλωσε ο Cracka. Ο Cracka αποκάλυψε ότι η ομάδα θα ξεκινήσει την συλλογή προσωπικών πληροφοριών σχετικά με τους κυβερνήτες, όπως τα αρχεία καταγραφής κλήσεων και τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας.

"Εμείς πάμε να κάνουμε ελάχιστη ζημιά σε πρώτη φάση, π.χ. υποκλοπή αρχείων των κλήσεών τους, αποκάλυψη των ISP τους, ποστάρισμα των τελευταίων τους τεσσάρων πιστωτικών καρτών και τα 4 τελευταία SSN (Αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης), "δήλωσε ο χάκερ.

Με αυτές τις πληροφορίες, ο Cracka και η ομάδα σχεδιάζει να "καταστρέψει τις ζωές" των στόχων τους. "Τότε θα καταστρέψουμε τις ζωές τους, θα τους χώσουμε στα χρέη κλπ", πρόσθεσε.

Ο Cracka δήλωσε επίσης, ότι υποστηρίζει τους ελέγχους του ιστορικού, για τους εισερχόμενους μετανάστες, αλλά είναι αντίθετος στο να ελέγχεται ο καθένας, εκτός αν αποδείχθεί ότι εμπλέκονται σε τρομοκρατικές ενέργειες.

"Έλεγχοι ιστορικού, θα ήταν καλό, να γίνονται, αλλά να τους στέλνουν πίσω μόνο λόγω τρομοκρατίας, κι όχι για ήσσονος σημασίας εγκλήματα, όπως το να ρίχνουν πέτρες για να προστατεύσουν την οικογένειά τους», είπε.

Το Infowars δεν μπόρεσε να βρεί τον κυβερνήτη του Τέξας και τον κυβερνήτη του Αϊντάχο, ώστε να σχολιάσουν το συγκεκριμένο άρθρο. Εκτός από την παραβίαση της CIA, από την CWA, η ομάδα έγινε πρωτοσέλιδο και πάλι νωρίτερα αυτό το μήνα, μετά την αποδέσμευση ιδιωτικών πληροφοριών, σχετικά με αρκετές χιλιάδες κυβερνητικούς υπαλλήλους, των τοπικών αστυνομικών τμημάτων, προς το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας.

Πολλαπλές κυβερνητικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Μυστικής Υπηρεσίας διερευνώνται, επί του παρόντος, από την ομάδα. Σε απάντηση στη συνεχιζόμενη έρευνα εναντίον του και ενάντια στην ομάδα CWA, ο Cracka προέβλεψε, ότι ο ίδιος και η ομάδα του θα μπορούσαν ενδεχομένως να πιαστούν.
"Οι ομοσπονδιακοί είναι γελοίοι, αλλά προφανώς, θα συλληφθούμε τελικά», είπε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου