Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ


Το Ισλαμικό Κράτος έχει μία ειδική μηχανή εκτύπωσης το οποίο χρησιμοποιείται για να φτιάχνει αυθεντικές Συριακές ταυτότητες με πολλά κενά. Τα πλαστά διαβατήρια βοηθάνε τους τρομοκράτες να φύγουν από την Συρία και να πάνε στο εξωτερικό ως πρόσφυγες.

Η ανησυχία που είχε το Ισλαμικό Κράτος ήταν όταν τα πλαστά αυτά διαβατήρια τα έβγαλε στην δημοσιότητα το FBI και συγκεκριμένα ο James Comey ο οποίος κατέθεσε ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής της Γερουσίας την Τετάρτη.  Ο διευθυντής James Comey δήλωσε:

"Η υπηρεσία πληροφοριών ανησυχεί ότι το ΙSIS έχει την ικανότητα να παράγει πλαστά διαβατήρια όχι μόνο στην Συρία, αλλά οπουδήποτε και να βρίσκονται". Την περασμένη εβδομάδα η απειλή ήταν έντονη όπως έγραφε στο ενημερωτικό δελτιο ασφαλείας που αποστέλλονται από τις έρευνες Εσωτερικής Ασφάλειας για την επιβολή του νόμου, και ακόμα είπαν πως δεν προμήθευαν καμία εκτυπωτική μηχανή κατά την διάρκεια της επιδρομής τους.

Δεδομένου ότι περισσότερες από 17 μήνες έχουν που πέρασαν από την Ράκα και το Deirazzour και μετά στο ΙSIS, είναι πιθανό αυτά τα άτομα να έδειξαν τα πλαστά διαβατήρια στις Αρχές του Ισλαμικού Κράτους και έτσι να ταξίδεψαν στην Αμερική.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου