Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

        Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....

Δεν χρειάζεται να μας εξηγήσει η κυβέρνηση τα όσα διαδραματίστηκαν στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες με πρωταγωνιστή τον κύριο Τσίπρα. Πιο σαφές δεν μπορούσε να γίνει εφόσον η κυβέρνηση αποδέχθηκε πάσης φύσεως βοήθεια από όλα τα λόμπι του κόσμου.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΦ ΚΑΙ ΝΠΔΔ

 

Στο νομοσχέδιο για την "ανθρωπιστική κρίση", που υποβαθμίζει τον εξαθλιωμένο στο επίπεδο του επαίτη, του ζητιάνου κρατικής ελεημοσύνης, κατατέθηκε τροπολογία στις 10/3 η οποία προβλέπει τα εξής:

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

 

“Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα καταβολής μισθών και συντάξεων, ξεκαθαρίζουν κυβερνητικές πηγές, απαντώντας σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κινδύνους όσον αφορά στους μισθούς και τις συντάξεις του Απριλίου.

ΤΟ "ΚΑΡΦΙ" ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ" ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

 

Ένα "καρφί" το οποίο φαίνεται να έχει αποδέκτη τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, πέταξε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΜΕΡΓΚΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ

 

Η Περιφερειακή Κυβέρνηση του ιρακινού Κουρδιστάν ανακοίνωσε το Σάββατο πως έχει αποδείξεις ότι το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποίησε αέριο χλωρίου ως χημικό όπλο εναντίον των δυνάμεων των Κούρδων Πεσμεργκά.

«ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ»

 

«Θέλουμε δράση, πράξεις, όχι απλώς υποσχέσεις. Στη συνέχεια, το Εurogroup θα δει πώς μπορούν να γίνουν οι εκταμιεύσεις», τονίζει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Γιούρκι Κατάινεν στην εφημερίδα «RealNews».