Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ

 

Στόχος της κυβέρνησης είναι η αναμόρφωση της ρύθμισης για τις 100 δόσεις να διασφαλίζει την προστασία των φορολογουμένων που δεν έχουν δυνατότητα να πληρώσουν τις οφειλές τους, αλλά και τη μετακύλιση βαρών στους πιο εύπορους, δήλωσε στον ΣΚΑΙ το Σάββατο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρ. Αλεξιάδης.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Την άποψη ότι με ένα τρίτο μνημόνιο θυσιάζονται ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση και η Ελλάδα εξέφρασε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Αυγή». «Η διαπραγματευτική στρατηγική της κυβέρνησης απέτυχε παταγωδώς και αυτή η παταγώδης αποτυχία έγινε η αφορμή να προχωράει η κυβέρνηση στην υπογραφή ενός νέου τρίτου καταστρεπτικού μνημονίου.

ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΦΡΟΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

 

Ναί λοιπόν, ζώ σ' αυτήν την χώρα. Μ' αυτούς τούς τόσο διαφορετικούς, από εμένα τουλάχιστον, ανθρώπους, πολιτικούς, παράγοντες και τηλεπερσόνες. Ποτέ στην ζωή μου, δέν είχα σε υπόληψη, τούς έξυπνους, τούς σπουδασμένους, τούς λαοφιλείς, η τούς επώνυμους.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα λύση με τους δανειστές οι ελληνικές τράπεζες κινδυνεύουν να καταρρεύσουν, σημειώνει το περιοδικό Spiegel επικαλούμενο εκτιμήσεις στελεχών διεθνών τραπεζικών ιδρυμάτων. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Royal Bank of Scotland, κάθε εβδομάδα χωρίς λύση αυξάνει την αβεβαιότητα για το μέλλον των ελληνικών τραπεζών και επιδεινώνει την κατάσταση, γράφει το νέο τεύχος του περιοδικού Spiegel.

Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ

 

Η Φινλανδία επιμένει ανθελληνικά και δεν θέλει να συμμετάσχει στο νέο πακέτο βοήθειας προς την χώρα μας. Όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο ευρωσκεπτικιστής υπουργός Εξωτερικών Τίμο Σόινι, είναι πιθανόν η Φινλανδία να μην συμμετάσχει σε τρίτο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

 

Το Ισλαμικό Κράτος με ανακοίνωσή του που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προειδοποίησε την τουρκική κυβέρνηση και τον Πρόεδρο Ερντογάν να μην ενταχθεί στον Συνασπισμό που ηγούνται οι ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών.

ΚΟΡΕΑΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΖΗΤΑ 125.000 ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ

 

Ξεκίνησε ως μέλος της ομάδας συμβούλων τού τέως υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, σύντομα έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της διαπραγματευτικής ομάδας και σήμερα βρίσκεται στο πλευρό του νυν υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Ο λόγος για τον Κορεάτη Γκλεν Κιμ.

ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ «ΜΥΣΤΙΚΩΝ» ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΝΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ

 

Στους δρόμους γύρω από το «Χίλτον», το Σύνταγμα και το Μέγαρο Μαξίμου, κυκλοφορούν θηριώδη τζιπ με φιμέ τζάμια γεμάτα πάνοπλους άνδρες, μοτοσικλετιστές - καλωδιωμένοι - με αλεξίσφαιρα και οχήματα που φέρουν εξοπλισμό που απλώνει ηλεκτρονικό δίχτυ ασφαλείας για τον κίνδυνο εναέριας επίθεσης με drones (τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα) ή υποκλοπών συνομιλιών.