Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑΪΚΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 

Διορίστηκε στο γραφείο του Δρίτσα η σύζυγος του σκηνοθέτη του Τσίπρα. Συνέχεια στο μπαράζ διορισμών φίλων και συγγενών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσε ο διορισμός της συζύγου του προσωπικού σκηνοθέτη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, παρά τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρή Δρίτσα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Μαράκη προσφέρει από τις 9 Δεκεμβρίου 2015 τις δημοσιογραφικές υπηρεσίες της με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στο Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων του υπουργείου Ναυτιλίας, “για την κάλυψη των επειγουσών και επιτακτικών υπηρεσιακών αναγκών του γραφείου αυτού”.

Η κ. Μαράκη είναι η σύζυγος του σκηνοθέτη της ΕΡΤ Μανώλη Παπανικήτα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι και ο προσωπικός σκηνοθέτης του πρωθυπουργού, που φροντίζει για την εικόνα που παρουσιάζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες. 

Η συνεργασία των δύο αντρών ξεκίνησε το 2012 από το ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Λατινική Αμερική από τότε ο κ. Παπανικήτας βρίσκεται πίσω από όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις, τις τηλεοπτικές εμφανίσεις αλλά και τις επισκέψεις του κ. Τσίπρα τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου