Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥΖΑΛΑ

 

Ξαφνική κρίση στην κυβέρνηση μετά την αναφορά Μουζάλα στην ΠΓΔΜ με το όνομα «Μακεδονία» - Δεν έχει παραιτηθεί ο αν. υπουργός μέχρι στιγμής.

Θύελλα έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της κυβέρνησης μετά την.... «Μακεδονία» του κ. Μουζάλα μόλις λίγες ώρες πριν από μία ακόμη κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες για την προσφυγική κρίση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας δεν έχει υποβάλει την παραίτησή του σήμερα, Τετάρτη μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει με την αναφορά του στην ΠΓΔΜ με τον όρο «Μακεδονία», σε εκπομπή του Σκάι με τον Παύλο Τσίμα.

Αν και ο κ. Μουζάλας ζήτησε συγνώμη λέγοντας πως επρόκειτο για γκάφα υπήρξε θύελλα αντιδράσεων με τον κυβερνητικό εταίρο και υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο να απαιτεί την παραίτηση Μουζάλα. 

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση έχει ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά όχι ο κ. Μουζάλας» ζητώντας εκ νέου την παραίτησή του. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός περιμένει τη λήξη της Συνόδου των υπουργών των Εσωτερικών για να επιστρέψει και να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις σχετικά.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου