Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;

 

Ασφαλιστικό, κόκκινα δάνεια και φόροι βρίσκονται στο τραπέζι και είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να λάβει δραστικά μέτρα.

Τα μέτρα αυτά αντιστοιχούν σε 3,6 δις ευρώ, τα οποία όλα δείχνουν, ότι θα τεθούν σε εφαρμογή αφού είναι αρκετά δύσκολο να επιτευχθούν οι στόχοι του 2018. Αναγκαστικά, όποια κυβέρνηση και είναι τότε στην Ελλάδα, θα πρέπει να περάσει αυτά τα μέτρα.

Οι ενδεχόμενες εκλογές θα αποτελέσουν "θηλιά" για τη κυβέρνηση και θα ήθελε να τις αποφύγει, αφού διατηρεί αισιοδοξία για το κλείσιμο της αξιολόγησης και την αποφυγή, τελικά, των προληπτικών ,μέτρων.

"Για πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση κέρδισε τις εκλογές, με τον λαό να γνωρίζει τι υπάρχει στο τραπέζι. Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι επαρκής αρκεί να μην επιτρέψουμε σε κάποιους να θελήσουν επιπρόσθετα βάρη από αυτά που ορίζει η συμφωνία", είχε δηλώσει ο πρωθυπουργός.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ισορροπεί ανάμεσα στο ΟΧΙ και ΝΑΙ σε εκλογές, αφού έτσι χάνει την εξουσία αλλά παράλληλα, "ξεφορτώνεται" το βάρος των ευθυνών. Οι πολιτικοί του αντίπαλοι, σε περίπτωση που χάσει, θα φορτωθούν όλες τις ευθύνες και το δύσκολο έργο να ενεργήσουν βάσει αποφάσεων ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου