Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΘΡΑΚΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ;


Η μανία που έχει η Γερμανία με την Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, αφού η συνεχόμενη εχθρική στάση της προς τη  χώρα μας δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. 

Ο Σουλτς, αυτή τη φορά, τόνισε την ανάγκη να δημιουργηθούν ανεξάρτητες διοικητικές και οικονομικές ζώνες που θα είναι υπό τον πλήρη έλεγχο των Ευρωπαίων και μαντέψτε ποια ελληνική "ζώνη" εννοούσε. 

Τη Θράκη, που απ' ότι φαίνεται τη θέλουν ανεξάρτητη για να την ελέγχουν.  Οι προκλητικές δηλώσεις: "Θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας οργανισμός ανάπτυξης, όπου Ευρωπαίοι και Έλληνες πολιτικοί θα εντοπίζουν έργα άξια να τύχουν υποστήριξης και θα ελέγχουν την εισροή των σχετικών κονδυλίων.

Εκεί θα υπάρχει έλεγχος, αλλά και οικοδόμηση αμοιβαίας εμπιστοσύνης για να μπορέσουν οι Ευρωπαίοι να εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις τους. Το ελληνικό κράτος θα πρέπει να δεχτεί να εφαρμόζουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι μεταρρυθμίσεις επί ελληνικού εδάφους.

Μην νομίσετε ότι πρόκειται για καμιά εχθρική δύναμη κατοχής. Είναι εργαλείο βοήθειας". Μην το πολυλέτε κ. Σουλτς γιατί λίγο ακόμα και θα γίνει, με τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης. 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου