Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

 

Ο στρατηγός Michael Flynn, πρώην διοικητής της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Πενταγώνου ('D.I.A.') και μέλος των Δημοκρατικών  επιτέθηκε στη διοίκηση Ομπάμα και προσωπικά στη Χίλαρι Κλίντον, για την ίδρυση και στήριξη του 'ISIS', της 'Αλ Κάϊντα' και της Μουσουλμανικής Αδελφότητος στην Αίγυπτο.

Αμερικανικές ιστοσελίδες αμυντικού-διπλωματικού περιεχομένου υποστηρίζουν πως ο στρατηγός αυτός ήταν που γνώριζε όλες τις κινήσεις των ενόπλων δυνάμεων και ήταν αυτός που ενήργησε ώστε να αποφευχθεί η επέμβαση στη Συρία, που διακαώς επιθυμούσε η κα Κλίντον.

Η παρέμβαση του στρατηγού Φλίν, που είχε τοποθετηθεί μάλιστα σε αυτή την κορυφαία θέση από τον ίδιο τον πρόεδρο Ομπάμα, που είναι άνθρωπος καθολικού σεβασμού στις ΗΠΑ, θα πλήξει τη Χίλαρι.

Καθώς αναδεικνύει ότι είναι πολεμοχαρής όχι για λόγους εθνικών συμφερόντων-ασφάλειας, αλλά για να εξυπηρετεί τα ‘γεράκια’ του Πενταγώνου και τις πολεμικές βιομηχανίες. Στην ουσία την κατηγορεί ως λομπίστρια που εξυπηρετεί μόνο συμφέροντα ιδιωτικά και όχι εθνικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου