Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΕΜΜΕΝΕΙ Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΣΡ

 

Συνεχίζει η ΝΔ την τακτική των απειλών περί τορπιλισμού της συγκρότησης Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης εν όψει της νέας διάσκεψης των Προέδρων την Πέμπτη.

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Κώστας Τσιάρας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Δένδιας κάλεσαν εκτάκτως τους δημοσιογράφους.

Τους οποίους ενημέρωσαν ότι «είναι έτοιμη η ΝΔ ακόμη και στο παρά 5′ μιας διαφαινόμενης αποτυχημένης διάσκεψης των Προέδρων να συμβάλλει εάν καταργηθεί ο νόμος Παππά και αποσυρθεί ο αριθμός «4» για τηλεοπτικές άδειες».

Κάλεσαν επίσης την κυβέρνηση να προτείνει για το ΕΣΡ προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους.Οι δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξαν ότι το ΕΣΡ υφίστατο και καταργήθηκε με τροπολογία Παππά ενώ είχε τέσσερα μέλη και θα μπορούσε να λειτουργήσει.

«Η κυβέρνηση ήθελε να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο και εάν αφήσει την αδιαλλαξία θα μπορούσε να βρεθεί πεδίο συναίνεσης καθώς στόχος της ΝΔ είναι να προασπίσει τις προβλέψεις του Συντάγματος», ισχυρίστηκαν Τσιάρας και Δένδιας.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου