Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΚΡΥΦΑ ΤΑΜΕΙΑ;

 

Κλαίει η Κυβέρνηση. Κλαίει ο κος Κατρούγκαλος. Οι συντάξεις κόβονται με μαύρη καρδιά από τους κυβερνώντες. Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν… λένε. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι.Τα τεχνικά κλιμάκια των Δανειστών ‘έπεσαν’ πάνω σε ‘λευκή τρύπα’ 1,1 δις ευρώ στο ΕΤΕΑ, το οποίο εμφανιζόταν με έλλειμμα 400 εκατ!

Το εξοργιστικό είναι πως το κεφάλαιο αυτό παρέμενε κρυμμένο από την κυβέρνηση για να μπορούν να το διαχειρίζονται οι συνδικαλιστές και οι φίλοι της κυβέρνησης. Τονίζουμε πως αν αυτό το κονδύλι δεν ήταν κρυμμένο οι πρόσφατες μειώσεις στις επικουρικές δε θα ήταν απαραίτητες.

Η υπόθεση δεν είναι καινούρια. Έχει ξεκινήσει από το 2012, με την τότε κυβέρνηση να είναι η πρώτη που αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία ‘κρυφού ταμείου’, ωστόσο η συνέχιση αυτής της πρακτικής είναι με ευθύνη της κυβέρνηση ΣύριζΑΝΕΛ.

Δε θα προχωρήσουμε σε τεχνικές λεπτομέρειες για το πώς το έκρυψαν το κεφάλαιο αυτό. Θα αναφέρουμε μόνο πως ακόμα δεν έχει λειτουργήσει μηχανογραφικό σύστημα, παρόλο που έχει αγοραστεί.Δεν μιλάμε πια για παράλειψη αλλά για εσκεμμένη απόκρυψη για εξυπηρέτηση ημέτερων.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου