Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 15%

 

Μια ακόμη δημοσκόπηση, αυτή της Marc, που δημοσιεύει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», δείχνει ΧΑΟΤΙΚΗ πλέον την διαφορά μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πλέον εκτοξεύεται σε περισσότερες από 15 μονάδες!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η Marc δίνει 15,1% στον ΣΥΡΙΖΑ και 30,5% στη ΝΔ, ενώ την ίδια στιγμή στα αντίστοιχα ποσοστά είναι και η διαφορά αναφορικά με το ποιος πολιτικός αρχηγός έχει καλύτερο σχέδιο για την χώρα.

Κανονικό… double score δηλαδή, ενώ αξίζει να σημειώσουμε είναι η δεύτερη μέτρηση που εμφανίζει τέτοια ΤΕΡΑΤΩΔΗ διαφορά που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να ανατραπεί.

Παράλληλα στην ίδια μέτρηση το 59,3% των αναποφάσιστων που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ δεν επιστρέφει στην Κουμουνδούρου, το 65% πιστεύει ότι το ταξίδι στη Κούβα ήταν λάθος, ενώ το 67% όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ κρίνουν αρνητικά την πορεία της κυβέρνησης.

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερου πως ο Τσίπρας με αυτή τη δημοσκόπηση  ο μοναδικός δρόμος πλέον που του έμεινε είναι να οδηγήσει το γρηγορότερο δυνατόν την χώρα στις εκλογές για να διασώσει ότι μπορεί πολιτικά.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου