Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ;

 

«Η άφιξη του αεροπλανοφόρου Ναύαρχος Κουζνέτσωφ  στη λεκάνη της ανατολικής Μεσογείου διαταράσσει όλες τις πτήσεις της πολιτικής αεροπορίας στην περιοχή μεταξύ του Ισραήλ, της Κύπρου και του Λιβάνου». 

Δήλωσε με ανακοίνωση της η ισραηλινή κρατική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας και κατηγορεί τη Ρωσία για τη στρατιωτική της παρουσία την οποία κρίνει ως ‘’ηχηρή’’.Οι ρώσικες υπηρεσίες πληροφοριών ωστόσο κάνουν λόγο για ηλεκτρονικά αντίμετρα κατά την πτώση του ρώσικου μαχητικού Su-33. 

‘’Οι στρατιωτικές δραστηριότητες στη λεκάνη της Μεσογείου επηρεάζουν τα μέγιστα τις πτήσεις της πολιτικής αεροπορίας και πρόσφατα βλέπουμε ακόμα πιο σημαντικούς περιορισμούς στο χώρο αυτό.’’ τόνισε πηγή της ισραηλινής  αεροπορίας.

«Αυτοί οι περιορισμοί προκαλούν  καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων χαμηλού υψομέτρου αυξάνοντας τις ώρες πτήσεων», κατέληξε η ίδια. Να τονίσουμε πως μερικές μέρες πριν  ισραηλινά αεροσκάφη χτύπησαν στόχους  της Χεζμπολάχ προκαλώντας την οργή της Μόσχας η οποία μετέφερε χθες αντιαεροπορικούς πυραύλους S-300V4 σε Ταρτούς και  Χμεϊμίν.  
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου