Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

 

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπινίλι Γιλντρίμ δήλωσε σήμερα ότι η Τουρκία ξεπέρασε το 60% της κρατικής συμβολής στην αμυντική βιομηχανία.

Αυτά τα λόγια είπε μιλώντας σε τελετή εγκαινίων πλοίων υποστήριξης στην Κωνσταντινούπολη, τα οποία ο Γιλντρίμ δήλωσε ότι θα καταστήσουν το τουρκικό ναυτικό πιο ισχυρό.

"Έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην αμυντική βιομηχανία την τελευταία δεκαπενταετία. Έχουμε αυξήσει την κρατική συνεισφορά από το 24% σε πάνω από 60%, και ο στόχος είναι μεγαλύτερος", δήλωσε.

Ο Γιλντρίμ δήλωσε ότι πριν από 50 χρόνια οι άνθρωποι συζητούσαν εάν η Τουρκία θα μπορούσε να κατασκευάσει πλοία ή όχι, όμως σήμερα η Τουρκία μπορεί να κατασκευάζει πλοία κάθε κατηγορίας και ικανότητος.

Πρόσθεσε ότι μπορούν ακόμη και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες άλλων χωρών.Την ίδια στιγμή που οι Τούρκοι κατασκευάζουν ναυτικό (για πού άραγε...) η Ελλάδα κάνει εγκληματικές αγορές σάπιων αεροπλάνων, ενώ ο εξοπλισμός μας έχει παγώσει.

Όσο περνάει ο καιρός και η Τουρκία κατασκευάζει πλοία, η δυνατότητα της Ελλάδος να αντιδράσει σε Τουρκική επίθεση μειώνονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου