Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

 

Τι λένε οι Τούρκοι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την υπεράσπισή τους.Κοντά στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που είναι υπό κράτηση στην Αδριανούπολη βρέθηκαν σήμερα οι γονείς τους στο τρίτο επισκεπτήριο από τη σύλληψή τους.

Την ίδια στιγμή μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει τι λένε οι Τούρκοι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την υπεράσπισή τους. Οι γονείς έφτασαν  αρχικά στο ελληνικό προξενείο.

Ενώ στη συνέχεια έφτασαν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης όπου και κρατούνται οι δύο στρατιωτικοί. Αυτή τη φορά τα είδαν πίσω από το τζάμι – και όχι σε ελεύθερο χώρο όπως την προηγούμενη φορά -σε έντονα συγκινησιακό κλίμα.

Οι γονείς τους, τους παρέδωσαν ρουχισμό και βιβλίαΔύο ημέρες πριν οι γονείς των δυο Ελλήνων στρατιωτικών είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τα παιδιά τους.

Τι λένε οι δικηγόροι
Οι Τούρκοι συνήγοροι των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης είναι για πρώτη φορά αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος στην περιπέτειά τουςΜετά το επισκεπτήριο, μάλιστα, οι Τούρκοι δικηγόροι συναντήθηκαν με τους γονείς των στελεχών των Ενόπλων δυνάμεων στο Προξενείο.

Σε συζητήσεις που είχαν με Τούρκο δημοσιογράφο φέρονται να είπαν ότι στις 30 Μαρτίου που θα εμφανιστούν ξανά στο δικαστήριο οι δύο στρατιωτικοί θα γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του ΕΠΟΠ και του Ανθυπολοχαγού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου