Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΕΒΟ

 
Αποκάλυψη – σοκ από την τουρκική εφημερίδα Sabah, για τον μετρ της διεθνούς τραπεζικής τοκογλυφίας Τζωρτζ Σόρος. Αυτός βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα του Κιέβου και την εγκαθίδρυση της παράνομης φιλοναζιστικής κυβέρνησης! Απαντώντας σε ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου του πρακτορείου ειδήσεων, Anadolu haberajansı, Ο Σόρος αποκάλυψε ότι στηρίζει με όλα τα μέσα που διαθέτει τη νέα κυβέρνηση του Κιέβου. Κάλεσε δε απροκάλυπτα τις ευρωπαϊκές χώρες και τις ΗΠΑ να επέμβουν άμεσα για να κρατήσουν το φιλοναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας στην εξουσία.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι δεν φτάνουν μόνο να επιβληθούν σκληρές οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, αλλά παράλληλα πρέπει να δοθεί μια πολύ μεγάλη οικονομική βοήθεια στην νέα ουκρανική κυβέρνηση για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα καυτά οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν μετά την ανατροπή της φιλορωσικής κυβέρνησης. Για τον λόγο αυτό, ο Τζορτζ Σόρος πρότεινε στην Ευρωπαϊκή Ένωση την δημιουργία ενός νέου σχεδίου Μάρσαλ ειδικά για την Ουκρανία, έτσι ώστε η χώρα να αποδεσμευτεί πλήρως από την ρωσική οικονομική εξάρτηση.

Σιγά-σιγά αποκαλύπτεται η ωμή αλήθεια, για να πάψουν τα εγχώρια «παπαγαλάκια» να μας …παπαγαλίζουν σπέκουλα και προπαγάνδα αισχίστου είδους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο νυν πρωθυπουργός Γιούτσενιουκ ήταν υπάλληλος σε τράπεζα του Σόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου