Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΠΩΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ!


«Είναι τώρα πια ξεκάθαρο σε όλο τον πλανήτη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εκπαίδευσαν τους “μετριοπαθείς” τρομοκράτες για να ανατρέψουν τον Πρόεδρο Άσαντ και να ανοίξουν τον δρόμο στη Μουσουλμανική Αδελφότητα να “αρπάξει” τη Συρία», γράφει Φ. Γουίλιαμ Ένγκνταχλ (F. William Engdahl), Αμερικανογερμανός ερευνητής και σύμβουλος σε θέματα στρατηγικής, και τον αναδημοσιεύει το ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

Σύμφωνα με τον Ένγκνταχλ, η ρωσική ηγεσία και πολεμική επιχείριση στη Συρία εκθέτει την υποκρισία της Ουάσιγκτον στην εκστρατεία που διεξάγει εδώ και ένα χρόνο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.  Ο Ένγκνταχλ γράφει ότι ενώ επί ένα χρόνο η διακυβέρνηση Ομπάμα ισχυρίζεται ότι έχει εξαπολύσει την πιο μεγάλη αεροπορική δύναμη του πλανήτη για να καταστρέψει το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο περιγράφεται ως «μια συμμορία άτακτων αρουραίων που τρέχουν τριγύρω στην έρημο με αθλητικά παπούτσια», το Ισλαμικό Κράτος κατάφερε να επεκτείνει το δίκτυο της ισχύος του σε Συρία και Ιράκ παρά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς.

«Τώρα, μέσα σε 72 ώρες, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, με 60 αεροπορικές επιδρομές σε 72 ώρες, χτύπησαν περισσότερους από 50 στόχους του Ισλαμικού Κράτους, έφεραν τους τζιχαντιστές σε κατάσταση πανικού και περισσότεροι από 600 λιποτάκτησαν». «Μια χούφτα ρωσικών μαχητικών κατάφεραν σε τέσσερις ημέρες περισσότερα, από ό,τι ολόκληρος ο Διεθνής Συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο», συμπεραίνει. Στη συνέχεια ο ίδιος κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι εξόπλισαν «μετριοπαθείς» που στη συνέχεια εντάχθηκαν στην Αλ Κάιντα. 

Και συνεχίζει λέγοντας ότι όλοι αυτοί εκπαιδεύτηκαν για να ανατρέψουν τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο της Συρίας. Τι σημαίνουν λοιπόν όλα αυτά, αναρωτιέται ρητορικά ο Ένγκνταχλ. «Σημαίνει ότι η Ουάσιγκτον έπαιζε ένα βρόμικο διπλό παιχνίδι».«Έτσι, δίχως έκπληξη, ο Αμερικανός γερουσιαστής Μακ Κέιν και άλλα γεράκια της Ουάσιγκτον σπαράσσουν οι καρδιές τους καθώς παρακολουθούν τη ρωσική Πολεμική Αεροπορία να εξοντώνει τους ανθρώπους τους στη Συρία». 

«Η Ρωσία τις τελευταίες εβδομάδες την έφερε στη διαβολική, γιατί όλοι τους είναι διαβολικοί, ατζέντα της διακυβέρνησης Ομπάμα όχι μόνο στη Συρία αλλά σε όλη τη Μέση Ανατολή και τώρα και στην Ευρώπη με το άδειασμα της πλημμύρας των προσφύγων». Στο τέλος ο Ένγκνταχλ ξεσπά και με πρωτοφανή ενθουσιασμό ζητά να δοθεί στον Πούτιν το βραβείο ειρήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου