Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ


ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

  
Μισή μονάδα πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τη νέα έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ....





ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ H ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ JP MORGAN ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Πριν καν εμφανιστούν τα πρώτα exit polls και φυσικά τα επίσημα αποτελέσματα, η επενδυτική JP Morgan προβαίνει στις δικές προβλέψεις για το αποτέλεσμα των εκλογών.

ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ

 

«Εξυπηρέτηση» για την αποφυγή της ταλαιπωρίας του τέως υπουργού Αλέκου Φλαμπουράρη χαρακτηρίζουν πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τη χορήγηση του γνησίου υπογραφής για το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταβίβασης μετοχών της εταιρίας του από ανθυπαστυνόμο της Διεύθυνσης Οικονομικών του Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικούς της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΦΟΡΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΖΟΡ;

 

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα έχουμε μια κάποια εικόνα, κατά πόσον το αιγυπτιακό κοίτασμα Ζόρ εκτείνεται στην κυπριακή ΑΟΖ, ανακοίνωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, ύστερα από συνάντηση με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη χάραξης πολιτικής στρατηγικής που θα στοχεύει στην μετατροπή της Κύπρου σε περιφερειακό ενεργειακό κέντρο.

ΣΤΗΝ 11η ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ


Βάσει του ποσοστού ανεργίας και του κόστους ζωής, ο οικονομολόγος Άρθουρ Οκάν βγάζει τον "δείκτη δυστυχίας"  Είναι δύσκολο να ζήσει κανείς χωρίς δουλειά και με το κόστος ζωής να ανεβαίνει διαρκώς. Με βάση αυτό το αξίωμα, ο οικονομολόγος Άρθουρ Οκάν, μετράει τα ποσοστά ανεργίας και το κόστος ζωής κάθε χώρας βγάζοντας τον «δείκτη δυστυχίας» τους.

ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

 

Σοβαρότατες καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας από ρεπορτάζ για τις εταιρίες δημοσκοπήσεων την ώρα που οι εναλλαγές στα αποτελέσματα ίδιων εταιριών μέσα σε λίγες ημέρες είναι εμφανείς.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Αξιωματούχοι του υπουργείο Αμύνης των ΗΠΑ δήλωσαν την Τετάρτη ότι άνδρες των αμερικανικών Ειδικών Δυνάμεων βρίσκονται στο έδαφος της Ροζάβα (βόρεια Συρία – δυτικό Κουρδιστάν) για να παράσχουν βοήθεια στις κουρδικές δυνάμεις του YPG/YPJ που μάχονται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

 

Τέσσερις προτάσεις για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας έχουν κατατεθεί στην Επιτροπή Σοφών που πρέπει να παραδώσει το πόρισμά της αμέσως μετά τις εκλογές στη νέα κυβέρνηση.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ(;)

 

Η ιστορία για το γεμάτο χρυσό και έργα τέχνης κρυμένο τρένο των Ναζί αποτέλεσε μία από τις αγαπημένες θεωρίες «συνωμοσίας» στα διεθνή ΜΜΕ ολόκληρο το καλοκαίρι. Όμως όπως όλα δείχνουν, το σίριαλ όχι μόνο δεν πρόκειται να πάρει τέλος, αλλά αποκτά και μία πολύ ενδιαφέρουσα… ανατροπή. Καθώς η νέα θεωρία που ακούστηκε σήμερα στην χώρα αναφέρει ότι το τρένο δεν είναι φορτωμένο με χρυσό αλλά με πολύ επικίνδυνα χημικά όπλα.

Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ ΕΙΠΕ ΟΧΙ;

 

Σωρεία διαψεύσεων προκάλεσε η αποκάλυψη του ειδικού διαπραγματευτή, Μάρτι Αχτισαάρι, ότι πριν από 3 χρόνια, η Ρωσία είχε καταρτίσει ένα σχέδιο αποχώρησης του Μπασάρ Αλ Άσαντ, προκειμένου να επιλυθεί η συριακή κρίση και η Δύση το απέρριψε.