Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

Τον Οκτώβριο του 2009, στις τελευταίες εκλογές της δικομματικής εποχής, είχαν λάβει μέρος κάτι περισσότερο από επτά εκατομμύρια πολίτες. Στις επόμενες εκλογές, 32 μήνες αργότερα, στις κάλπες προσήλθαν 800.000 λιγότεροι.

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ... ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

 

ΕΧΘΕΣ, όλη μέρα όπως όλοι γνωρίζουμε διεξήχθησαν  εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη νέου Αρχηγού του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

 

Η Ρωσία θεωρεί ότι η βελτίωση των πυρηνικών όπλων ως παράγοντα αποτροπής και ασφάλειας, δήλωσε ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε την Κυριακή.

ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΕΝΓΚΕΝ

 

Την περασμένη Κυριακή η Ανγκελα Μέρκελ ανέβηκε στο βήμα του συνεδρίου των Χριστιανοδημοκρατών στην Καρλσρούη. Η ομιλία της κράτησε 73 λεπτά. Το ζήτημα που κυριάρχησε ήταν η προσφυγική κρίση. Ακολούθησε ένα 10λεπτο χειροκρότημα που φάνηκε να αιφνιδιάζει ακόμη και την ίδια. Η Mutti, η «Μαμά», είχε κερδίσει το κοινό της.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ;

 

Βαθύς σκεπτικισμός για την πορεία της-Μεγάλοι οικονομικοί και γεωπολιτικοί κίνδυνοι για την Ελλάδα.  Που πάει η Ευρώπη; Ένα σύμβολο των πολιτικών και της αποτυχίας της είναι σήμερα η Ελλάδα. Η επίρριψη ευθυνών στη χώρα μας και η προπαγάνδα ότι για όλα φταίνε οι εσωτερικές αδυναμίες της, η πολιτική της κακοδαιμονία και οι αποτυχημένοι πολιτικοί της, συγκάλυψαν για ένα διάστημα τις ευθύνες της Ευρώπης. 

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΥΨΩΝΑ

 

Έχει ξαναγίνει. Και «Εθνικός» και «Διάλογος». Και «για την Παιδεία». Θυμάστε συμπεράσματα; Αποτελέσματα; Αν δεν είστε επαγγελματίες του χώρου ή απλώς, κολλημένοι (εγώ είμαι και τα δύο), δεν θυμάστε απολύτως τίποτα.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ

 

Τουρκική φρεγάτα, προσέγγισε χθες το απόγευμα - στις 3:30 - το υπό κυπριακή σημαία και κυπριακής ιδιοκτησίας, ερευνητικό πλοίο «Flying Enterprises», το οποίο βρισκόταν περίπου 30 ναυτικά μίλια νότια της Πάφου - στο ύψος των Κουκλιών - και ζήτησε από το σκάφος να απομακρυνθεί από την περιοχή.

ΑΡΚΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΝΔ;

 

Οι Έλληνες πολίτες, τουλάχιστον αυτοί που αυτοπροσδιορίζονται κεντροδεξιοί και οπαδοί της ΝΔ , απέδειξαν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ότι δεν έπαψαν στιγμή να ενδιαφέρονται για τα πολιτικά δρώμενα στην χώρα και έσπευσαν μαζικά να συμμετάσχουν στην διαδικασία για την εκλογή νέου Προέδρου στην φιλελεύθερη παράταξη.

100.000 ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ

 

Δεκαπέντε συνολικά τζιχαντιστικές ένοπλες οργανώσεις αναμένουν να πάρουν τη θέση της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, εάν ηττηθεί, όπως και να συνεχίσουν την «ιερή» αποστολή του να καταστραφεί η Δύση.

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΑΦΙΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

 

Η Τουρκία δεν κάνει καμία απολύτως ενέργεια ώστε να σταματήσει η παράνομη διακίνηση προσφύγων και μεταναστών προς την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο «Οσμάν», ένας από τους κορυφαίους της τουρκικής μαφίας που διαχειρίζεται μετανάστες και πρόσφυγες στη γειτονική χώρα.