Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΗΠΑ...

 

Τελικά οι αποκαλύψεις γύρω από το θέμα του  ανεφοδιασμού του ρωσικού αεροπλανοφόρου ΄Ναύαρχος Κουζνέτσωφ’ αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και εξηγούν τον τρόμο του ΝΑΤΟ.

Θα θυμόσαστε τις πιέσεις που άσκησαν στην Ισπανία  οι Νατοϊκοί για να αρνηθεί τον ανεφοδιασμό του αεροπλανοφόρου, τσάμπα τους πίεσαν του Ισπανούς, καθώς όπως ανέφερε ο Αντιστράτηγος Igor Konashenkov «το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν έχει αποστείλει καμία αίτηση προς τις ισπανικές αρχές για τον ελλιμενισμό του “Ναύαρχος Κουζνέτσοφ” στο ισπανικό λιμάνι της Θέουτα».

Πολλοί δεν το γνωρίζουν αλλά η Αρμάδα συνοδεύεται και από  Ρωσικό σκάφος ανεφοδιασμού! «Η Ρωσική Πρεσβεία στη Μαδρίτη μόλις μας ενημέρωσε ότι αποσύρει την αίτηση για άδεια για ενδιάμεσες στάσεις για τα πλοία αυτά και τις ενδιάμεσες  επισκέψεις», πηγές του  Υπουργείου Εξωτερικών της Ισπανίας ανέφεραν  στο Reuters.

Σύμφωνα  με τον Ρώσο Στρατηγό  η Μαδρίτη ειδοποίησε τη Μόσχα μέσω της Πρεσβείας της, ότι δέχθηκε μεγάλες πιέσεις από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ για να αρνηθεί μια τέτοια επίσκεψη στα Λιμάνια της. Το ΝΑΤΟ έχει χάσει τα ‘αυγά και τα πασχάλια’ καθώς βλέπει πως ο ρωσικός στόλος στη Μεσόγειο είναι ικανός για πόλεμο διαρκείας, αφού δε στηρίζεται στον ανεφοδιασμό από λιμάνια.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου