Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ο ΤΡΑΜΠ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

 

Ο Ντόναλντ Τράμπ κάνει πάλι το γύρο του διαδικτύου αυτή τη φορά με αφορμή μία παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο  Λάρι Κινγκ. Ο δημοσιογράφος τότε είχε ρωτήσει τον Τράμπ για την επέμβαση των ΗΠΑ στη Γιουγκοσλαβία το 1999.

Τότε ο Τράμπ είχε δηλώσει: ’’Οι Κλίντον δημιούργησαν ένα χάος στα Βαλκάνια και το Κοσσυφοπέδιο. Κοιτάξτε τι κάναμε στη Σερβία σε εναέριους βομβαρδισμούς από ασφαλές ύψος. Αυτοί οι ίδιοι οι Σέρβοι διέσωζαν Αμερικάνους πιλότους στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Είναι ένα λάθος μας που βομβαρδίσαμε ένα έθνος το οποίο υπήρξε σύμμαχός μας σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Οι Κλίντον πιστεύουν ότι ήταν μια επιτυχία, εγώ θεωρώ ότι είναι ντροπή. Απευθύνω μια συγγνώμη σε όλους τους Σέρβους για το λάθος της αμερικανικής πολιτικής, κυρίως των Κλίντον.

Χρειαζόμαστε συμμάχους στον αγώνα κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας που έχουν την εμπειρία της μάχης πολεμώντας αυτό το κακό  και αυτοί στην Ευρώπη είναι οι Ρώσοι και οι Σέρβοι. Αν γίνω ο επικεφαλής της Αμερικής η εξωτερική πολιτική θα αλλάξει πορεία που έχει μέχρι τώρα αποδειχθεί συχνά λάθος’’. Όπως φαίνεται ο Τράμπ ήρθε για να διορθώσει τα λάθη...
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου