Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ «ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΣΟΙΜΠΛΕ

 

Αποκλείει η Κριστίν Λαγκάρντ στην παρούσα φάση την συμμετοχή του ΔΝΤ στο τρίτο πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα. Παρά την διακαή επιθυμία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ επιλέγει να δηλώσει σε γερμανική εφημερίδα, την «Sueddeutsche Zeitung», ότι σήμερα δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για συμμετοχή του ΔΝΤ.

Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ

 

Αυτή η ειδεχθής αλητεία των κάπιταλ κοντρόλς πολύ δεν κράτησε; Τόσο λαός ραγιάδων είμαστε ώστε το χωνέψαμε κι αυτό; Το συνηθίσαμε; Ως πότε θα δεχόμαστε να μας δίνουν το δικό μας χρήμα με το σταγονόμετρο και με ποιά δικαιολογία;

ΜΕ «ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ» ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

 

Απευθύνοντας κάλεσμα και στις άλλες δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στον κλάδο για μαζικές κινητοποιήσεις, στο σύνολό του οι ομιλητές σημείωσαν «δεν υπάρχει περιθώριο για μοναχικούς διαβάτες, ούτε και έχουμε πλέον την πολυτέλεια της διάσπασης».

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ

 

Χρειάστηκε ένας χρόνος προκειμένου να αξιολογηθεί η δράση της και να χαρακτηριστεί επισήμως από τις ΗΠΑ ως τρομοκρατική οργάνωση.

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΟΜΠΑΜΑ – ΠΟΥΤΙΝ

 

Οι πρόεδροι της Ρωσίας, Bλαντιμίρ Πούτιν και των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα,  μίλησαν τηλεφωνικά και εξέτασαν τα ζητήματα των κρίσεων στη Συρία και την Ουκρανία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΗΓΑΓΕ 600 ΠΑΙΔΙΑ

 

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη φρικτή δραστηριότητα των τζιχαντιστών στο Ισλαμικό Κράτος. Σε μία προσπάθεια να ενισχύσουν τις τρομοκρατικές μεθόδους τους, οι τζιχαντιστές λέγεται πως μετατρέπουν παιδιά σε κινούμενες βόμβες.

ΑΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΣΕΝΓΚΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

Την θέση ότι εάν καταρρεύσει η Σένγκεν, έχει έρθει το τέλος της Ευρώπης διατύπωσε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος σε ομιλία του ενώπιον της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου.