Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕ ΟΦΕΙΛΗ 2 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ESM Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ

 

Το ποσό των δύο δισ. ευρώ στο πλαίσιο των δανεικών της υποχρεώσεων κατέθεσε σήμερα Δευτέρα στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανακοίνωσή του.

ΛΕΙΨΑΝΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΒΟΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

 

Οστά αγνοουμένων αναμένουν ταυτοποίηση στο εργαστήρι στο Ανθρωπολογικό Εργαστήρι της ΔΕΑ, αναμένουν ταυτοποίηση.Βορά ζώων έγιναν λείψανα αγνοουμένων σε περιοχή του κατεχόμενου χωριού Αγκαστίνα, στην καρδιά της Μεσαορίας.

ΠΛΟΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ

 

Το μήκους 120 μέτρων γερμανικό ερευνητικό σκάφος Polarstern θα ταξιδέψει στον Βόρειο Πόλο, όπου θα αφεθεί να αποκλειστεί από τους πάγους στο πλαίσιο μιας αποστολής που παρουσιάζεται ως η μεγαλύτερη μεμονωμένη ερευνητική αποστολή που έχει γίνει ποτέ στην Αρκτική.

ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Έκθεση Societe Generale: Αρχές Μαρτίου η πραγματική προθεσμία για την Ελλάδα. Στις αρχές Μαρτίου και όχι σήμερα είναι η «πραγματική» προθεσμία για την Ελλάδα.

ΤΟ GREXIT ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Δεκατέσσερις διεθνούς φήμης Έλληνες οικονομολόγοι: Το Grexit παραμένει καταστροφικό για την Ελλάδα.Η κυβέρνηση ξανάνοιξε τη συζήτηση ευρώ ή δραχμή. Το πραγματικό ερώτημα δεν είναι «ευρώ ή επιστροφή στη δραχμή», αλλά «ευρώ ή Grexit».

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗ ΜΟΣΟΥΛΗ 350.000 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΑ

 

Περίπου 350.000 παιδιά έχουν εγκλωβιστεί στην κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) δυτική Μοσούλη, προειδοποίησε την Κυριακή η βρετανική ΜΚΟ Save the Children, η οποία κάλεσε τις ιρακινές δυνάμεις και τους συμμάχους τους «να κάνουν τα πάντα για να τα προστατεύσουν».

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

 

Μέλη της βουλγαρικής μειονότητας στην Αλβανία, που δεν θέλουν να είναι Βούλγαροι όπως μαρτυρά η γλώσσα που μιλάνε αλλά παριστάνουν τους ψευδομακεδόνες, καταδίκασαν και απαίτησαν την απόσυρση του ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΝΕΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

Συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στην Ουκρανία επιτεύχθηκε μεταξύ των φιλορώσων ανταρτών και του ουκρανικού στρατού και θα εφαρμοστεί τη Δευτέρα.

ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ

 

Ο υπ. Εξωτερικών της Γαλλίας Ζαν Μαρκ Ερό καταγγέλλει τη Ρωσία ότι επιχειρεί παρεμβολές στον προεκλογικό αγώνα με επιθέσεις στον κυβερνοχώρο υπέρ της Λεπέν και του Φιγιόν. Ανάλογες καταγγελίες και στη Γερμανία.

ΤΩΡΑ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ GREXIT!

 

«Δεν απείλησα με Grexit» υποστηρίζει τώρα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφκαγκ Σόιμπλε. Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD, μία ημέρα πριν από το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας στις Βρυξέλλες, ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ αρνήθηκε ότι απείλησε με έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, σε περίπτωση που η χώρα αποτύχει να υλοποιήσει τις συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις.